2777
2789
عنوان

عکس عکس 😍😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 7601 بازدید | 323 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوهههههه بحث تاپيك به كجاها رسيده😂😂 بچه ها مدل پذيرايي به امكانات و طرز زندگي طرف بستگي داره م ...

عزیزم طرز گفتن شما با اون خانوم زمین تا آسمون فرق داره اگه ایشونم اینطوری گفته بود به کسی برنمیخورد

اون خانم لاکچری واجیل خور ه تهرانی کجاست؟😎

ببین بیا کارت دارم؟؟

میخواستم بگم خوش به حالت که ماشین ظرف شویی واجیل وکاناپه ومبل وصندلی داری وتومهمونی ها غذاتوسلف میکنی!!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بازم میگم خوشبحالت 

لاکچری کی بودی تو بچه تهرانیه اجیل خور🤣🤣🤣🤣✋🏻✋🏻✋🏻

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
اوهههههه بحث تاپيك به كجاها رسيده😂😂 بچه ها مدل پذيرايي به امكانات و طرز زندگي طرف بستگي داره م ...

عزیزم  ما بخاطر طرز بیانش داریم اذیتش میکنم وگرنه هر کسی یه شرایطی داره😄

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
میزنهارخوری داریم ماشن ظرفشویی نداریم اجیلم نداریم فقط تخمه داریم    

خو توم مثل ما بی کلاسی تموم شد ملت رو میز غذا میخورن ماشین ظرفشویی دارن تازه آجیلم میخورن سفرم پهن نمیکنن مهم تر از همه تهرانیه

چه حساسیتی دارین بچه ها ..

یه کلمه گفت مگر سفره میندازن ؟ خب شاید واقعا اطرافشون نیستن ..من تو دوستانم دیدم کسانی رو که حتی صندلی اجاره میکنن برای مهمانی های  کمب بزرگتر از ظرفیت میز و صندلی هاشون ... 

هیچ کدومش نه نشاندهنده ی کلاسه نه بیکلاسی ..

ما یه مهمونی سلف رفتیم چند روز پیش .. راستش چون خیلی صمیمی نبودیم راحت هم نبودیم .. این ریسک رو هم داره دیگه .... اگر سلف میگیرید به مدل مهمانها هم توجه کنید

این نیز بگذرد🌱

خدايا شكر تا همين لحظه هرروز بر بخت بدم لعنت ميفرستادم تو الودگي و ترافيكم از سردرد داشتم ميمردم هفته پيش

الان فهميدم قدر نعمتهايي كه خداداه رو بايد بدونم😎😎😎😎

پليز نو بادي ريپلاي مي

بعدشم كسي كه ميره مهموني ظرف نميشوره كه پس ماشين ظرفشويي واسه چيه 

همه که مثه شما پولدار نیستن

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
چه حساسیتی دارین بچه ها ..  یه کلمه گفت مگر سفره میندازن ؟ خب شاید واقعا اطرافشون نیستن ..من ت ...

نه آخه هی میگه شهرستانی شهرستانی میخوای شهرستانی نشونت بدم اونو کلاسشو همه چیزشو میزاره جیب چپش عایا

چه حساسیتی دارین بچه ها ..  یه کلمه گفت مگر سفره میندازن ؟ خب شاید واقعا اطرافشون نیستن ..من ت ...

فقط همینو نگفت تو کامنت بعدی گفت شهرستانیا اینجورین که فقط رو زمین غذا میخورن و لطفا ریپلای نکنید و بعدشم گفت شما از اونایید که فقط عید به عید آجیل میخورید و بعد هم پز ماشین ظرفشویی رو داد😐

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز