2821
2789
عنوان

عکس عکس 😍😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 7601 بازدید | 323 پست
وقتي سلف ميكنن رو مبل و صندلي ميشينن نه رو هوا ،ميگم كه شهرستانا عجيب اين چيزا براشون چون من يه مهمو ...

سلف قطعا بی احترامی به مهمونه مگر خیلی صمیمی باشین. به نظر من سلف صرفا تنبلی و نهایتا خودمونی بودن میزبان رو میرسونه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتي سلف ميكنن رو مبل و صندلي ميشينن نه رو هوا ،ميگم كه شهرستانا عجيب اين چيزا براشون چون من يه مهمو ...

عزیزم من میخای دیگه تمومش کنی؟؟ فهمیدیم دیگه شما هم اره... ما ندید بدید ما پشت کوههی ما از ادما دوریم ما نمیفهمیمم میز چیه ما نمیفهمییم سلف چیه؟؟ خوبه؟؟ دیگه قربونت برم کشش نده

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

منم که کلا خانواده شوهرم مامانشه و باباش😕

یه داداشم داره که مجرده هیچوقت نمیاد خونمون با دوستاش بیرونه😄

روی هم میشیم ۵تا😆ولی بازم روی زمین سفره میندازیم😂چهارزانو زدن یه حال عجیبه دیگه ای داره😕

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕

آخی .چقد عقده تو دلت .دقیقن عزیزم بگو چه کمبودی داری که الان داری اینحا پز میدی که چی هر روزن اجیل میخپرید آفرین کوچولو باشه فهمیدیم .تو اومدی اینجا آجیلاتو نشون میدی به شهرستانیا توهین میکنی .نخیر ازونا نیستیم خیلیام اجیل نمیخورن هرروز شاید سالی دوبار میخورن ولی از خیلیای اجیل خور مثل شما چشمو دل سیر ترن .نمیان جلب توجه کنن.درضمن آحیلای شب یلدای من تازه دیروز تموم شد😆 .به سلامت

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

عزیزم شماببخشید خیلی خیلی محترمانه داری به همه ی کسایی که سفره میندازن توهین میکنی 

فکرنمیکنم سفره انداختن انقدر برات عجیب باشه حتی خارجیاهم انقد به اندازه ی تو تعجب نمیکنن تازه خوششونم میاد ولی یکی مثل شمایی ک تازه ب دوران رسیده ای این سنت رو که از قدیم باب بوده ب مسخره میگیری

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

حالا تو که همیشه آجیل میخوری میبینم چه مغز پوکی داری. واقعا برات متاسفم. تجربه نشون داده آدمای ک طرز حرف زدنشون مث شماس عقده‌ای بیش نیست😅😅😅

تموم دنیا یک طرف تو یک طرف عزیزم
سلف قطعا بی احترامی به مهمونه مگر خیلی صمیمی باشین. به نظر من سلف صرفا تنبلی و نهایتا خودمونی بودن م ...

واقعا هم تنبیله

من اصلا دوس ندارم ب مهمون بگم پاشین هر کی خودش بکشه یه گوشه کناری بخوره 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

من خودم و آب و اجدادم همه اهل تهرانیم.. رو سفره کنار هم غذا میخوریم.. حتی بزرگترامون که خونه هاشون ویلاییه تو حیاط فرش میندازن سفره پهن میکنن.. خیلی هم با صفا و زیباست..تا حالام به کسی نگفتیم شهرستانی و.. عزیزم کلاس به درک بالاست.. نه چیزی که شما فکر میکنی..