هول نکنین لطفا همدیگه رو هم هل ندین جا زیاده به همه میرسه😃😃😆اول عکس شام و دسر دیشبم. دورهمی ما و برادر شوهر و جاری جدیده😍😃 بعدم عکس آشپزخونه کثیفم حال ندارم تمیزش کنم😞😭 هر کو کو مساوی با یه چَک و زیر فَکی🙄😞😕😏😶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتي سلف ميكنن رو مبل و صندلي ميشينن نه رو هوا ،ميگم كه شهرستانا عجيب اين چيزا براشون چون من يه مهمو ...
عزیزم من میخای دیگه تمومش کنی؟؟ فهمیدیم دیگه شما هم اره... ما ندید بدید ما پشت کوههی ما از ادما دوریم ما نمیفهمیمم میز چیه ما نمیفهمییم سلف چیه؟؟ خوبه؟؟ دیگه قربونت برم کشش نده
الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
وقتي سلف ميكنن رو مبل و صندلي ميشينن نه رو هوا ،ميگم كه شهرستانا عجيب اين چيزا براشون چون من يه مهمو ...
عزیزم شماببخشید خیلی خیلی محترمانه داری به همه ی کسایی که سفره میندازن توهین میکنی
فکرنمیکنم سفره انداختن انقدر برات عجیب باشه حتی خارجیاهم انقد به اندازه ی تو تعجب نمیکنن تازه خوششونم میاد ولی یکی مثل شمایی ک تازه ب دوران رسیده ای این سنت رو که از قدیم باب بوده ب مسخره میگیری
خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
من خودم و آب و اجدادم همه اهل تهرانیم.. رو سفره کنار هم غذا میخوریم.. حتی بزرگترامون که خونه هاشون ویلاییه تو حیاط فرش میندازن سفره پهن میکنن.. خیلی هم با صفا و زیباست..تا حالام به کسی نگفتیم شهرستانی و.. عزیزم کلاس به درک بالاست.. نه چیزی که شما فکر میکنی..