2777
2789
عنوان

عکس عکس 😍😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 7601 بازدید | 323 پست
خيلي عجيبه رو زمين  اگه همه رو ميز جا نميشن سلف كنين  اكثرا شهرستانيا رو زمين ميندازن&nb ...

ما مث شماها یخ نیستیم صمیمیت دور سفره جمع شدن با مهمونامونو به قرتی بازیای شما ترجیح میدیم. 

تموم دنیا یک طرف تو یک طرف عزیزم
واااای حالت خوبه .سلف کنیم مگه تالاره .اونوقت بعد سلفم حتمن اینقد پیشرفته اید که چارتار چارتا حلقه م ...

🤣🤣🤣🤣

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دسرت رو که ندیدم

دستت دردنکنه عالی بوده بلاخره باید به سلیقه ها احترام گذاشت

واینکه خوب کردی ظرفاروپیش مهمونا نشستی یاندادی کسی از مهمونابشورن چون واقعا زشته

اشپزخونتم کاری نداره زود برو تنبلی رو بذارکنار جمع وجورش کن

خوش گذشت؟

منم اینقدمهمون یه وعده ای وچن ساعتی دوس دارم ....چون من دورم توشهردیگه ایم هرکی میاد یه هفته موندگاره

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
واااای حالت خوبه .سلف کنیم مگه تالاره .اونوقت بعد سلفم حتمن اینقد پیشرفته اید که چارتار چارتا حلقه م ...

وقتي سلف ميكنن رو مبل و صندلي ميشينن نه رو هوا ،ميگم كه شهرستانا عجيب اين چيزا براشون چون من يه مهمون از شهرستان داشتم سلف كرده بودم بهشون بر خورده بود و عجيب بود براشون ،ولي تهران هرچي مهموني ميرم سلف هستش،چه ربطي به تالار داره 

حتما شما ازونايي هستين كه اعتقاد دارين فقط عيدا بايد أجيل خريد😱

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
خيلي عجيبه رو زمين  اگه همه رو ميز جا نميشن سلف كنين  اكثرا شهرستانيا رو زمين ميندازن&nb ...

بابا شهری😆😅

دوس داشتم ریپلای کردم😝😝😝

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
۲تا دونه مهمون این همه به هم ریختگی.. من پیش اومده عید قصد سفر داشته باشیم و دو روز اول خونه بودیم ب ...

الهییییییییی بگردم عزیزم معلومه کدبانوییا❤️❤️مثل خودم هخخ

با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هرچه خواهی کن
آفرین عزیزم. آخه همچین کسایی مهمون بالای۴.۵ نفر ندیدن. 

والاانگاریچیزی دیدن واس زمان قاجارخب الان اکثرا سفره میندازن دیگ یا انگاراصلاایرانی نیستن ندیدن تاحالا

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐

اسی جان خسته نباشی همه چیز عالیییییییی 

دیش هم من 23 نفر مهمون داشتم که 6 تاش بچه کوچیک بود یعنی خونه منفجر شده بودااااااااا تا 4 صبح فقط ظرف تمیز کردم و شستم صبحم تا ساعت 2 جارو و گردگییری و شستن سرویسها تموم شد 

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
وقتي سلف ميكنن رو مبل و صندلي ميشينن نه رو هوا ،ميگم كه شهرستانا عجيب اين چيزا براشون چون من يه مهمو ...

توهین خیلی بده 

سفره هم برکت زندگیه 

سفره بهتر و راحت تره یا رو مبل؟ سفره صمیمی تره یا هر کی یه طرف.؟ 

مگه کسره شانه سفره؟

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
وقتي سلف ميكنن رو مبل و صندلي ميشينن نه رو هوا ،ميگم كه شهرستانا عجيب اين چيزا براشون چون من يه مهمو ...

خانوم سلف کردن خیلی چیز عجیبو شاخی نیست هی سهرستان شهرستانی راه انداختی مطمئن باش تمام خانومایب که اینجان هم میدونن چه جوریه هم تا حالا مهمونی این مدلی رفتن هر کسی یه جوری راحته 

2790
2778
2791
2779
2792