2777
2789
عنوان

عکس عکس 😍😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 7601 بازدید | 323 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واما اشپزخانه کثیفم😐😐😐

۲تا دونه مهمون این همه به هم ریختگی.. من پیش اومده عید قصد سفر داشته باشیم و دو روز اول خونه بودیم با بچه کوچیک دو روز پشت هم سی تا سی تا مهمون راه انداختم بعد رفتن مهمونام چمدونهامو جمع کردم و افتادیم تو جاده..

۴تا مهمون چیه آخه همون دقیقه هر چیزو جمع میکردی سریع آب میزدی میزاشتی سرجاش..

خدا یه ذره از مهربونی های شوهرای شمارو به شوهر من بده.. عین کوزت کار کنم بازم شوهرم میگه چیکار کردی چرا فلان چیز اینجور بود چرا خوشمزه نبود چرا چرا چرا..نه تشکری نه چیزی..😭😭😭😭😭

اینایی ک هی میگین وای رو زمین یادش بخیروفلان یامگ کسی روزمین میخوره مشخص تازه میزناهارخوری خریدین وا ...

آفرین عزیزم. آخه همچین کسایی مهمون بالای۴.۵ نفر ندیدن. 

تموم دنیا یک طرف تو یک طرف عزیزم

عزیزم خورشت چیه؟؟؟

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
خيلي عجيبه رو زمين  اگه همه رو ميز جا نميشن سلف كنين  اكثرا شهرستانيا رو زمين ميندازن&nb ...

خانوم شهری مامث شما میزنهار خوری نداریم حالاچیکار کنیم

زیادی خوبی کردنم تهش داستانه !
خيلي عجيبه رو زمين  اگه همه رو ميز جا نميشن سلف كنين  اكثرا شهرستانيا رو زمين ميندازن&nb ...

واااای حالت خوبه .سلف کنیم مگه تالاره .اونوقت بعد سلفم حتمن اینقد پیشرفته اید که چارتار چارتا حلقه میزنین دور هم سرپا غذا میخورید مث فیلمای جم .الکی مثلن😆😆😆😆

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
نه راستشو بخوای دیگ هما زیر زمین سفره میندازن. رو زمین مگ جای سفرست

😂😂😂😂😂چقد خندیدم.منم قوم شوهر دوت باشن ۲۰نفر میشیم،با اینکه کمک میدن تا ی هفته باید جم کنم.

ب شوهرم گفتم نمیتونم تورو‌خدا دوت نکنی ،با بچه کوچیک سختمه

واااای حالت خوبه .سلف کنیم مگه تالاره .اونوقت بعد سلفم حتمن اینقد پیشرفته اید که چارتار چارتا حلقه م ...

😂😂😂😂😂

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

اسی جون لااقل درکابینتتوببند 

اون بالاااااا.... 

یکم آرومتردیده میشه وحدااقل یه کاری کرده باشی... 

اماهمچینم زیادکارنداریاااااا.... یه یا علی بگو پاشوتمومشون کن 😊

خسته هم نباشی خودم دوروزپیش مهمون 16نفره داشتم😥هنوزخستگیش ازتنم نرفته

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

عزیزم مهمون زیاد باشه چی؟ مال من ۸ نفره اس 

ولی مهمون بالای ۶ نفر باشه رو زمین سفره پهن میکنم 

چون میز جا نمیشه و همه چیز در هم بر هم میشه

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
2790
2778
2791
2779
2792