2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔😔😔

229 بازدید | 49 پست

بچه ها دلم خیلی گرفته

منو دوستم باهم سقط کردیم الان اون چهارماهشه اما بچه من نمیشه😔😔😔😔 خدا همیشه ی چیزیو با ناراحتی و وقتی دیگ ذوقشو ندارم ب من میده خیلی ناراحتم واسه خودم

حسودی نمیکنم بخدا ولی دلم برای خودم سوخت

چرا یکی هنیشه باید همخ چیش خوب باشه

یکیم همیشخ تو حسرت

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

بمیرم برای دلت 😔😔❤❤

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم دوماه اقدام داشتم همش تو فکرش بودم و پری که میومد ناراحت میشدم تصمیم گرفتم بیخیال باشم و برگردم به زندگی قبلی حساس نباشم

مامان  فدات بشه بی صبرانه منتظر شنیدن صدای قلبتم عزیزدلم 😍😍😍

ایشالا به همین زودی ها خدا دوباره یه نی نی سالم بده بهت

منم دلم خیلییی بچه میخواد ولی الان اصلا شرایطش رو ندارم و اینکه تازه ازدواج کردم میخوام حداقل یک سالی از ازدواجم بگذره مرداد سال بعد میخوام اقدام کنم ولی نمیتونم تحمل کنم مرداد بشه میخوام زودی بگذره این ۶ ماه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
بمیرم برای دلت 😔😔❤❤

خدانکنه عزیزم 😔😔 الان خیلی داغونم با شوهرم دعوام شده فهمیدمم دوستم باردار چهار ماهشه اونوقت من زندگیم از بچگی بدبختی

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
ناامید نشو گلم حکمت خداس دیگه دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره

چرا همش خزا واسه من بد میخواد همش زجرم میدخ پس

دلم گرفت برات😞😞😞😞

دارم میپوکم بخدا😔😔😔😔😔خیلی بدبختم

استاتر ایشالا خدا بحق دل شکستت زودی دامنت و سلبز میکنه نامید نشو عزیزم برات صلوات میفرستم ایشالا تا ...

فداتبشم عزیزم مرسی😔😔😔 خیلی دلم امروز شکسته خداهمش من زجر کشیدم از بچگیم