2821
2789
عنوان

دلم گرفته😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 49 پست
بله اولین اقدام بله س ماهه اره خیلی ناراحتم دلم خیلی شکستخ

نه بابا ایشالا زودی بچه دار می شید نگران نباشید شما یه جوری گفتید من گفتم چند سالیه شاید

تا چند ماه دیگه ایشالا باردار میشید

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
نه بابا ایشالا زودی بچه دار می شید نگران نباشید شما یه جوری گفتید من گفتم چند سالیه شاید تا چند ماه ...

خدا از دهنت بشنوه دیگ نا امیدم

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا از دهنت بشنوه دیگ نا امیدم

نه بابا برا ۳ ماه چه ناامیدی

تا ۱ سال و نیم که باردار شدی که هیچی بعد یک سال و نیم یکم مشکل ساز میشه و باید بری دکتر و دوا و درمون

ولی برای شما چون یه سقط داشتی احتمالا هنوز بدنت آماده نیست برای بارداری تا چند ماه دیگه حل میشه ایشالا

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
نه بابا برا ۳ ماه چه ناامیدی تا ۱ سال و نیم که باردار شدی که هیچی بعد یک سال و نیم یکم مشکل ساز میش ...

خدا از دهنت بشنوه انشلا😔😔😔😔

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
خدا از دهنت بشنوه انشلا😔😔😔😔

ایشالا ایشالا یه نینی تپلی سالم و خوشگل👶

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز