2821
2789
عنوان

دلم گرفته😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 49 پست
الهی فداتشم ب دعای شما.منک نا امیدم

خدا نکنه عزیزدلم من دلم روشنه که تا آخر سال دیگه تاپیک بی بی چک مثبت میزنی

فقط یادت نره منو منشن کنیا 😍😍😍

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

خدا نکنه عزیزدلم من دلم روشنه که تا آخر سال دیگه تاپیک بی بی چک مثبت میزنی فقط یادت نره منو منشن کن ...

تا اخر 98? فداتشم عزیزم چشم

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تا اخر 98? فداتشم عزیزم چشم

خدا نکنه آره گلم تا آخر 98 😍😍😍

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

خدا نکنه آره گلم تا آخر 98 😍😍😍

انشالا مرسی ک شماها انقز خوبین😔

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

شما هیچ مشکل پزشکی ندارید برای بارداری؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
شما هیچ مشکل پزشکی ندارید برای بارداری؟

ن هیچ مشکلی حتی این ماه س تا فولیکول غالبم داشتم 

ن هیچ مشکلی حتی این ماه س تا فولیکول غالبم داشتم 

ببخشید یه سوال به طلسم و اینجور چیزا اعتقاد دارید؟

چون دیدم که میگم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
ببخشید یه سوال به طلسم و اینجور چیزا اعتقاد دارید؟ چون دیدم که میگم

بله اعتقاد دارم ولی نمیدونم چیکار کنم

بله اعتقاد دارم ولی نمیدونم چیکار کنم

خب اینکه چیزی دلیل پزشکی نداشته باشه معمولا ربط داره به علم ماورا

خیلی ها رو دیدم که بچه دار نمیشدن به خاطر اینکه طلسمشون کرده بودن و بعد باطل کردن باردار شدن

من یه دعانویس خوب سراغ دارم برام باطل السحر و دعای دفع جن نوشت اثر کرد میخوای آدرس گروهشو بدم اینم یه امتحانی بکن چون اگه طلسم داشته باشی تا باطل نشده باردار نمیشی

چند وقته منتظری؟

قبل سقط چقد؟

پس یکم دیگه هم صبر کنید اگه باز نشد اون موقع یه سرکتاب باز کنید

قبل سقط چقد؟ پس یکم دیگه هم صبر کنید اگه باز نشد اون موقع یه سرکتاب باز کنید

اوتکی سقط شد ماه اول گرفته بود

اوتکی سقط شد ماه اول گرفته بود

تو اولین اقدامتون باردار شدید؟

برای همین ۳‌ ماه انقدر ناراحتید؟

من گفتم شاید ۵  ۶ سالیه منتظرید

تو اولین اقدامتون باردار شدید؟ برای همین ۳‌ ماه انقدر ناراحتید؟ من گفتم شاید ۵  ۶ سالیه منتظر ...

بله اولین اقدام

بله س ماهه

اره خیلی ناراحتم دلم خیلی شکستخ

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز