2821
2789
عنوان

دلم گرفته😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 49 پست
ایشالا به همین زودی ها خدا دوباره یه نی نی سالم بده بهت منم دلم خیلییی بچه میخواد ولی الان اصلا شرا ...

انشالا ب حق علی اولین اقدامت خدا بهت ی بچه سالم بده

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
خدانکنه عزیزم 😔😔 الان خیلی داغونم با شوهرم دعوام شده فهمیدمم دوستم باردار چهار ماهشه اونوقت من زند ...

ای جانم غصه نخور الهی من دورت بگردم

مطمئن باش خدا میخواد یه خوبشو بهت بده

فقط صبر داشته باش و بهش اعتماد کن

قوی باش و محکم. ایشالا که بزودی تاپیک مامان شدنتو میزنی 😍😍💪❤

هروقت مامان شدی و تاپیک زدی که بیبی چکت مثبت شده یادت باشه منم منشن کنیا باشه؟؟؟ 😘😘😘😘

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای جانم غصه نخور الهی من دورت بگردم مطمئن باش خدا میخواد یه خوبشو بهت بده فقط صبر داشته باش و بهش ...

خدانکنه عزیزم دلم چخوبه ک شما مهربونا هستین....بخدا ازبچگی عذاب زجر هیچیمو راحت بدست نیاوردم.الانم سر بچه بخدا پدرم درومده.هیچ مشکلی ندارم نمیدونم چرا نمیشخ نمیدونم چرا خدا میخواد همش من سختی بکشم بخدا دیگ خسته شدم 25ساله

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
چرا همش خزا واسه من بد میخواد همش زجرم میدخ پس

اینجوری نگو عزیزم تو زندگیا انقد مشکل دیدم که مشکل تو در برابر اونا هیچه مشکلاتی به مراتب بدتر و بزرگتر از مشکل تو

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  
چرا اینو می گی عزیزم؟ این مشکل الان خیلی فراگیره،خود من نزدیک یک دهه درگیرش بودم

اخه از بچگی انقد سختی کشیدم ک توقع داشتم خدا دیگ سر این اذیتم نکنه و حسرت ب دل نمونم

اینجوری نگو عزیزم تو زندگیا انقد مشکل دیدم که مشکل تو در برابر اونا هیچه مشکلاتی به مراتب بدتر و بزر ...

بخدا منم از بچگی همش زجر و حسرت و عذاب الان ک ازدواج کردم توقع داشتم فقط یکم خوشبخت باشم و یکم بتونم بخندم

بخدا منم از بچگی همش زجر و حسرت و عذاب الان ک ازدواج کردم توقع داشتم فقط یکم خوشبخت باشم و یکم بتونم ...

نگو عزیزم مشکل و سختی تو همه ی زندگیا هس به جاش دعا کن نذرونیاز کن یه روز به حرف من میرسی ان شاءالله یه روز تاپیک بچه دارشدنتومیزنی منم واست دعا میکنم

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  
نگو عزیزم مشکل و سختی تو همه ی زندگیا هس به جاش دعا کن نذرونیاز کن یه روز به حرف من میرسی ان شاءالله ...

انقد نذرو نیازو دعا کردم ک خسته شدم از هیچکدوم جواب  نگرفتم انقد خستم فقط دوس دارم گریه کنم

انقد نذرو نیازو دعا کردم ک خسته شدم از هیچکدوم جواب  نگرفتم انقد خستم فقط دوس دارم گریه کنم

بمیرم برات

انشالله هر دومون ماه دیگه تایپیک بیبی چک مثبت میزاریم. 🥰🥰

انشالا من ک نا امیدم

خدانکنه عزیزم دلم چخوبه ک شما مهربونا هستین....بخدا ازبچگی عذاب زجر هیچیمو راحت بدست نیاوردم.الانم س ...

نگران نباش فدات شم ایشالا زود بچه دار میشی غصه نخور عزیزدلم.

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

نگران نباش فدات شم ایشالا زود بچه دار میشی غصه نخور عزیزدلم.

الهی فداتشم ب دعای شما.منک نا امیدم

2823
2791
2779
2792