2777
2789
عنوان

ترک کف پا

2741 بازدید | 47 پست

سلام دوستان شما از پاهاتون چطور مراقبت می کنید؟؟من کف پام خیلی ترک می خوره و کلا از پوست پشت پاهام خوشم نمیاد نسبت به بقیه بدنم تیره عست😢😢میشه بگین کلا از پاهلتون چطور مراقبت می کنی

چربشون هم می کنم ولی.....

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

کرم جی بزن. عالیهههههههههههههههه  ارزون و ایرانیه

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كرم جي بخر بزن شب پلاستيك فريزر بزار و جوراب روش بپوش  عالي مي شه

شب با پلاستیک روش بخوابم؟؟تا چند شب؟؟

تو خونه همیشه باید دمپایی بپوشی. پا لخت باشی فرش و موکت یا سرامیک پوست پاتو خراب میکنه

می پوشم تا یادم باشه از دیشب تا حالا مه جورابم پوشیدم با اینکه بیزارم

حنا بگیر کف پات رو عالیییی میشه من چند ماهی یه بار حنا میگیرم بعد دو سه هفته هم رنگش میره 

قرمز میشه خب🙃

منم خيلي ترك كف پا دارم پديكور ميرفتم ولي فايده نداشت بك هفته خوب بود مجدد برميگشت فقط پول ميدادم و اثر نداشت 

كرم جي خريدم شبها ميزنم روزاي اول با كيسه فريزر و جوراب ميخوابيدم خيلي بهتر شد الان فقط سبا يكم كرم جي ميزنم و طول روز هم فصل سرما سعي ميكنم جوراب و اسليپر بپوشم تو خونه 

Aci aciylaiyilesir, Ask ise daha buyuk bir Askla...HZ.Mevlana
حتما صندل میپوشی بدون جوراب

تو خونه منظورته ؟ کلا بدون جوراب بیرون نمی م حتی تابستونا

گلیسیرین وچندقطره گلاب وچند قطره آبلیمو چرب که شد بعدازچند دقیقه یه آبرسان قوی. همیشه هم توخونه صندله چرم پام میکنم. بعضی وقتام جوراب نخی

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜