سلام دوستان شما از پاهاتون چطور مراقبت می کنید؟؟من کف پام خیلی ترک می خوره و کلا از پوست پشت پاهام خوشم نمیاد نسبت به بقیه بدنم تیره عست😢😢میشه بگین کلا از پاهلتون چطور مراقبت می کنی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سنگ پا می زنم همیشه حالا سعی می کنم همیشه پاپوش بپوشم
پوشیدن پاپوش ، جوراب ، دمپایی ... هر چیزی باعث میشه پاهات عرق کنه و رطوبت خود پا باعث میشه پوست پاهات نرم بشه ، با استفاده از هر نوع کرم و روغن و مرطوب کننده هم کمک میکنی ک پشت پاهات و انگشتان هم نرم و لطیف بشه ، خود من الان دو ماهه که دارم رعایت میکنم الان پاهام پوسته ریز هم نداره ! عین پای بچه ها شده صاف صاف ، با اینکه قسمت زیر شست پاهام کاملا پوسته پوسته شده بود و داشت ترک میخورد ! به مامانم هم ک پاشنه پاهاش ترک داشت و از مصرف شبانه کرم جی نتیجه نگرفته بود گفتم انجام بده اونم سر یک هفته عالی شد ! کلا همه اطرافیان الان از تجربه من مستفیض شدن ، ایشالا شما هم نتیجه بگیری 😉
دوست من توی خوابگاه ، تابستونها هم حتمااا جوراب اسپرت کوتاه پاش بود ! میدیم کف پاش چقدر صافه عینه بچه ها ولی اصلا ب ذهنم خطور نمیکرد ک بخاطر جوراباشه و ماهایی که روی فرش بدون جوراب راه میریم پاهامون داغونه
سلام بعد حموم وقتی قشنگ کف پا خیس خورده باشه اومدی بیرون حموم با تیغ یا ژیلت بکش به کف پات زیاد باید بکشی اون قدر که کلا همه ی پوستا وترک پا جدا بشه اینا همش پوست مرده اس. بعدش میبینی چه قدر تمییز وصاف شده کف پات
بعدش همیشه با جوراب باشی وشبا پات رو چرب کنی همیشه صاف وسیقلی میشه 😍