2777
2789
عنوان

ترک کف پا

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 47 پست
منم خيلي ترك كف پا دارم پديكور ميرفتم ولي فايده نداشت بك هفته خوب بود مجدد برميگشت فقط پول ميدادم و ...

اسلیپر چیه؟؟

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم روش مطمئنی ک روی همه سنین باهر شدتی جواب داده :

حتما توی حمام سنگ پا استفاده کن تا بعنوان اسکراب پوست مرده پوست جدا بشه

بعد از حمام با هر نوع کرم و مرطوب کننده یا روغن گیاهی ک داری توی خونه پاهاتو ، انگشتها و پشت پاتو ماساژ بده 

حتمااا جوراب های ساق کوتاه اسپرت  یا پاپوش بپوش ، لااقل تا چند ساعت بعد حمام

بعد از اونم اگر در طول روز همیشه اینکارو کنی کمتر از یک هفته فکر می‌کنی معجزه شده ! 

اگر هم با جوراب یا پاپوش راحت نیستی بعد از اون یکی دو ساعت اول حتمااا توی خونه دمپایی روفرشی یا پاپوش بپوش 

راه رفتن روی موکت و فرش و پارکت بدون پاپوش و جوراب و کفش در عرض چند روز پاهارو داغون می‌کنه

منم خيلي ترك كف پا دارم پديكور ميرفتم ولي فايده نداشت بك هفته خوب بود مجدد برميگشت فقط پول ميدادم و ...

اسمش کرم ترک پا جی هست؟

عزیزم روش مطمئنی ک روی همه سنین باهر شدتی جواب داده :  حتما توی حمام سنگ پا استفاده کن تا بعنو ...

سنگ پا می زنم همیشه 

حالا سعی می کنم همیشه پاپوش بپوشم

وای چه گوگولیه 😍اتفاقا اینقدر خوشم میاد 

یه بار یه زرشکیشو اومدم بخرم سایزم نداشت نخریدم 

حالا اینترنتی می خرم

چند خریدی؟