2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
من خودم میتونم روزی دوتا بخونم ب نیت دو نفر؟

بله باشه اسمت روزنوشتم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فاطیما خواهرمم هست

عزيزم اسمه خواهرت هم نوشتم .

اسمه خودت هم دوباره بنويسم يا نه ؟

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

1-اكرم (Atrisa )

2-فاطمه (f-fatemeh)

3-ساغر ١٣

٤-مهديه (mpr)

5-پارلا (parla97)

6-فائزه (٢fh)

7_هانيه دوسته فائزه 

٨-آوين (avinin)

9-

10-مامان آتريسا 

١١-تبسم ٩٣

١٢-نازلى ١٩٩٢

١٣-گندم ٦٩

١٤-آلانتكين

١٥-مهديه (mpr)

١٦-زهرا (ayda23)

17-فاطيما (خواهر فائزه 2fh)

18-الهه (نسترن-٢٣)

١٩-سارا (namaz)

20-مامانبزرگ پاميذ 

اسامى تا الان ببينيد اسمتون جا نيوفتاده باشه

منم هستم اسمم الهام  میشه دو تا حاجت داشته باشم؟ یکی شفا مریضی یکی بخت و رسیدن به کسی که میخوا ...

بله ميشه فقط يكى ميخونى يا دوتا گلم كه هر دوش فرقى هم نداره

بچه ها شما هم نميتونيد به اطرافيانتون يا تو همين نى نى سايت به دوستاتون بگيد شركت كنن كه سريعتر جمع شيم من خودم هر سرى تاپيك ميزنم دونفر مياد فقط نميدونم چه موقع تاپيك بزنم تعداد نفرات زيادى بيان   الان هم ١٧نفر كم داريم 

اگه واسه دو تا حاجت بخوام بخونم دوتا باید بخونم درسته؟ 

ميتونى دوتا بخونى ميتونى يكى بخونى ولى دوتا فك كنم بهتر باشه بازم خودت هر جور راحتى  و دوس دارى