2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام منم هستم از کی شروع میشه 

از هر موقع ٤٠نفر تكميل شيم  فقط شما رو به همين اسم بنويسم يا اسمه خودت رو ميگى

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

استارتر عزیز

یه حاجت دیگه هم دارم واسه پیدا شدن و درست شدن یه کار خوب واسه بابام 

مهدیه ام یه بار اسمم رو نوشتی اینبار به نیت پیدا شدن کار واسه بابام بنویس اسمم رو حالا یا خودم میخونم یا مامانم

استارتر عزیز یه حاجت دیگه هم دارم واسه پیدا شدن و درست شدن یه کار خوب واسه بابام  مهدیه ام یه ...

باشه گلم ❤️

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

1-اكرم (Atrisa )

2-فاطمه (f-fatemeh)

3-ساغر ١٣

٤-مهديه (mpr)

5-پارلا (parla97)

6-فائزه (٢fh)

7_هانيه دوسته فائزه 

٨-آوين (avinin)

9-

10-مامان آتريسا 

١١-تبسم ٩٣

١٢-نازلى ١٩٩٢

١٣-گندم ٦٩

١٤-آلانتكين

١٥-مهديه (mpr)

قربونت عزیزم فقط لطفاً حاجت هارو هم بنویس اگه امکان داره تا دقیق تر واسه هم دعا کنیم

باشه عزيزم هر موقع تكميل شد اسامى ليست رو كامل همراه با حاجتها مينويسم

١٦نفر شديم ٢٤نفر كم داريم اگه كسى رو ميشناسيد كه ميخواد شركت كنه بگيد بهشون منم فردا دوباره تاپيك ميزنم تا جمع شيم انشالله هر چه سريعتر  شروع كنيم به اميد خدا  يه گروه هم تل ميزنم كه هر كى اونجا راحت بود بياد اونجا بعدا آدرسش رو بهتون ميدم هم تو تل ميذارم هم اينجا