2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست

پارلا جون دعارو خوندم براتون الهی ک به حق همین دعا و ذکر یا قاضی الحاجات به آقای لایق و مناسب قسمت خواهرتون باشه...الهی آمین❤الهی که همیشه دلشون شاد باشه❤

دوستان اگه میشه فردا رو به نیت دوستم هانیه بخونین جای من...استارتر عزیز ممنون میشم توی تلگرامم بگین...خیلی محتاج دعاییم...الهی که همتون دلاتون شاد بشه و حاجتاتونو همین جا اعلام کنید ک گرفتین😍❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فردا  جمعه ١٠/٧ دعاى معراج خوانده ميشود به نيت هانيه دوست فائزه  براى خوب پيش رفتن خواستگاريش اميدوارم حاجت روا. شه 🙏

جاى فائزه و هانيه عوض شده لطفا براش دعا كنيد

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

پارلا جان انشاالله كه بخته خواهرت  باز شه يه قسمت خوب نصيبش شه

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

امروز دعای معراج خوانده شد به نیت هانیه دوست فائزه خدا کنه بحق محمد وآل محمدوبه عرش وفرش ودعا معراج امروز این خواستگاری باسلام صلوات  وخیر وخوشی برگزار بشه واین پسر برای هانیه خانم پسر خوب وووشایسته از باشه وته این زندگی آینده فقط فقط خوشبختی وموفقیت عاقبت بخیری وشادی ونشاط واخلاق وتقواباشه وبه پای هم پیربشن هرگز غم وغصه تواین زندگی نباشه آمین آمین

خدایا بده حاجت همه را الهی آمین.........

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

من چند روز نیومدم اعلام کنم ولی خوندم 

تو رو خدا بین دعاهاتون منم دعا کنید 😭😭 چیزی که تو دلم می‌خوام بشه 😢

ای خدا تو رو به این وقت بارون ، تو این لحظه که رحمتت رو میدی حاجت دلمو بده 😭 بشه همونی که می‌خوام 

چی میشه یدفه خدا سورپرایزم کنه 

هانیه عزیز ان شالله تمام لحظه ها احساس  خوشبختی کنی و بهترین چیزها نصیب و قسمتت بشه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

دوستای عزیزم دستتون درد نکنه الهی ک همتون حاجت روا بشین و دلتون شاد باشه همیشه به همین وقت عزیز❤الهی ک هانیه دوست منم صلاحش خواسته ی دلش باشه و شاد ببینمش همیشه❤

دوستای مهربونم مرسی از همتون ب خاطر دعا و انرژی مثبتی ک واسه هانیه فرستادین خداروشکر امروز هوب بوده خاستگاریش نظر باباش تا الان مثبت بوده انشاالله ک بقیه راه هم خوب پیش میره و به صلاحشه❤واسه همتون آرزو دارم ک به آرزوهاتون برسین😍❤اینجا همش خبرای خوب بهم بدیم😍❤