2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز پنج شنبه ١٠/٦دعاى معراج خوانده ميشود به نيت پارلا براى باز شدن بخت خواهرش انشالله كه حاجت روا شود 🙏

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز پنجم ......کاربر پالار

امیدوارم بحق خداوائمه واطهار به همین زودی زود خواهرت یه ازدواج خوب وموفق بکند وعاقبت بخیر شود ودل ناشادش شاد شود آمین آمین خدایا بده حاجت همه رو الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
روز چهارم مهدیه خانم انشالله دامنت سبز بچه زیبا وسالم وصالح تو بغلت ودلت شاد ولبت خندان  آمین ...

ممنون از شما خیلی لطف کردین انشالله شما هم حاجت روا بشین 

مهديه جون برات خوندم انشالله كه صاحب بچه سالم بشى و بابات هم يه كاره خوب پيدا كنه

مرسی عزیزم خیلی زحمت کشیدی ممنون از لطفت

ممنون که این ختم رو راه انداختی خیلی بهم روحیه میده بودن تو اینجور ختم ها انشالله شما هم حاجت روا بشی

بچه ها منم برا همتون میخونم اگ اعلام نمیکنم فک نکینین نمیخونم .برا منم دعا کنید خدا یه بچه سالم و صالح اگه صلاح دونست بده مرسی 

برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی 
سلام عزیزم منم دقیقا نیتم همینه.خدا بهشون رحم کنه.خیلی غصه اشو میخورم

ان شالله خواهرت به زودی با مردی صالح ازدواج کنه و خوشبخت بشه آرزوی بهترین لحظه ها رو براش دارم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد