سلام دوستان ميخوام ٤٠نفر جمع شيم هر كسى هر حاجتى داره نيت كنه كه تا ٤٠روز اين دعاى با فضيلت رو بخونيم خيلى حاجت ميده دعاش هم اگه خواستين تو نت هست برنامه هم داره من تو كتاب داروخونه معنوى ميخونم تو پست بعدى هم
فضيلت دعاى معراج رو ميذارم تابييينيد چقدر دعايه خوبيه
🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قربون تو دختر گلم من شبح کنه نمازم رو میخونم دعای معراج میخونم یه وقتهایی خیلی خسته ام دوباره میخوابم یا وای فا وصل نیست دعا قبل از آفتاب یا غروب آفتاب خیلی تاثیر بسزایی داره انشالله همون حاجت روا بشیم با خوبی وخوشی
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
مهدیه جون برات خوندم دعارو الهی ک به حق همین دعا یه نی نی خوشگل و سالم و صالح خدامون بهت بده و دلت شاد شه....الهی ک باباتم یه شغل خوب گیرش بیاد...الهی امین❤