2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست

امروز چهارشنبه به تاريخ ١٠/٥

دعاى معراج خوانده ميشود براى مهديه به نيت صاحب بچه اى سالم و صالح شدن انشالله كه حاجت روا شن 🙏

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

روز چهارم مهدیه خانم انشالله دامنت سبز بچه زیبا وسالم وصالح تو بغلت ودلت شاد ولبت خندان 

آمین آمین آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز چهارم مهدیه خانم انشالله دامنت سبز بچه زیبا وسالم وصالح تو بغلت ودلت شاد ولبت خندان  آمین ...

امروز همش منتظر بودم اولين پست رو بذارين 😍

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
امروز همش منتظر بودم اولين پست رو بذارين 😍

قربون تو دختر گلم من شبح کنه نمازم رو میخونم دعای معراج میخونم یه وقتهایی خیلی خسته ام دوباره میخوابم یا وای فا وصل نیست دعا قبل از آفتاب یا غروب آفتاب خیلی تاثیر بسزایی داره انشالله همون حاجت روا بشیم با خوبی وخوشی

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سلام دوستان من الان تاپیک شما رو دیدم  توروخدا با دل پاکتو دعا کنین ماشین نامزد منم پیدا بشه&n ...

اى واى عزيزم انشالله كه پيدا ميشه. اميدت به خدا باشه 

مهدیه عزیز ان شالله  خیلی زود خدا حاجت دلتو بده دورت پر از بچه های سالم و صالح بشه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام دوستان من الان تاپیک شما رو دیدم  توروخدا با دل پاکتو دعا کنین ماشین نامزد منم پیدا بشه&n ...

صددرصدبرایت دعا میکنم انشالله به حق دعای معراج ومحمد آل محمد دل ناشادت شاد بشه .........اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مهديه جون برات خوندم انشالله كه صاحب بچه سالم بشى و بابات هم يه كاره خوب پيدا كنه

عزيزم برا مشكلت هم يه دعاى معراج خوندم انشالله كه حل شه و ماشينتون پيدا شه

مهدیه جون برات خوندم دعارو الهی ک به حق همین دعا یه نی نی خوشگل و سالم و صالح خدامون بهت بده و دلت شاد شه....الهی ک باباتم یه شغل خوب گیرش بیاد...الهی امین❤