2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
استارتر عزیز...جنعه نوبت منه ک برام دعا بخونن همه ی دوستان عزیز نوبت هانیه دوستم یکشنبه س...ولی دوست ...

باشه عزيزم جابه جا ميكنم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

ساغر جون برات خوندم انشالله كه صاحب اولاد بشى  

هم سالم باشه هم صالح

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز برای ساغر مادر آینده بسیار نزدیک خوندم امیدوارم بحق عرش وفرش به حق مالائکه ها بحق خود معراج بحق محمد وآل محمد وبه حق خود خدای بزرگ ومهربون به همین زودی زود دامن ساغر خانم سبز بشه وخدا بچه ای سالم وصالح وعاقبت بخیر زیر سایه پدرومادر بزرگ بشه توی بغلش بزاره وخیرش رو ببینه 

الهی هرکسی آرزوی مادر شدن داره آرزویش براورده بشه آمین 

خدا بده حاجت همه رو الهی امین.......اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌷🌷🌷🌷🌷

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
منم میخوام بخونم منم بنویسین

ناراحت نباش خودت بخوان منم هروز خوندم برای شما هم دعا میکنم امشالله حاجت روا بشی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ناراحت نباش خودت بخوان منم هروز خوندم برای شما هم دعا میکنم امشالله حاجت روا بشی آمین

ممنون عزیزم منم شما رو دعا میکنم انشاالله همه حاجت روا بشیم

خدایا چنان کن سر انجام کار    تو خشنود باشی و ما رستگار

ان شالله ساغر عزیز به مراد دلش برسه و صاحب فرزندان سالم و صالح بشه. آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ممنون عزیزم منم شما رو دعا میکنم انشاالله همه حاجت روا بشیم

به خدا شرمنده ميشم اگه امكانش بود ٤٠نفر ديگه جمع ميكردم اما خيلى كم ميان و سخته 

به خدا شرمنده ميشم اگه امكانش بود ٤٠نفر ديگه جمع ميكردم اما خيلى كم ميان و سخته 

نه خواهش میکنم عزیزم خدا اجرتون بده فقط خیلی التماس دعا دارم همه مریضا رو دعا کنین

خدایا چنان کن سر انجام کار    تو خشنود باشی و ما رستگار

ساغر جون منم خوندم دعارو به نیابت از شما...الهی ک به حق همین دعا و ذکر قاضی الحاجات حاجت دل شمارو بده ونی نی خوشگل و سالم و صالح زوده زود بیاد بغلتون....الهی ک امید هیشکی ناامید نشه و دلتون همیشه شاد باشه...الهی آمین❤

نه خواهش میکنم عزیزم خدا اجرتون بده فقط خیلی التماس دعا دارم همه مریضا رو دعا کنین

حتما عزيزم