2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
منم میخوام بخونم منم بنویسین

عزيزم شرمنده ديگه ليست تكميل شده شروع كرديم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم من از طریق لینک نمیتونم وارد گروه بشم ای دی تلمو بزارم اونجا برام میفرستی؟

به اين آيدى پيام بده

mirage56

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

فاطمه عزيزم ازته دل دعا كردم يه آدم درست نصيب خواهرت بشه و ازدواج كنه 

استارتر عزیز من هر روز نمیتونم بیام اینجا اعلام کنم ولی هر روز حتما میخونم دعا رو به نیت هر کس نوبتش ...

اشكال نداره همينكه ميخونى كافيه

فردا سه شنبه به تاريخ ١٠/٤ دعاى معراج براى ساغر خونده ميشود به نيت بچه دار شدن انشالله كه صاحب بچه ى سالم وصالح بشه 🙏

استارتر عزیز...جنعه نوبت منه ک برام دعا بخونن همه ی دوستان عزیز نوبت هانیه دوستم یکشنبه س...ولی دوستم خاستگاریش روز جمعه س...میشه دوستان روز جمعه ب نیت دوستم بخونن یکشنبه ی بعد واسه من بخونن؟اگه میشه لطف کنید توی تلگرامم روز جمعه یاداوری کنید...الهی ک کار دوستمم خوب پیش بره وباباش راضی بشه❤

فاطمه خانم ان شالله خواهرتون با یک انسان شریف ازدواج موفق و پایداری داشته باشه. و تمام لحظه هاش احساس خوشبختی کنه و زود زود خدا حاجت دلتون بده

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد