2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
دوستای مهربونم مرسی از همتون ب خاطر دعا و انرژی مثبتی ک واسه هانیه فرستادین خداروشکر امروز هوب بوده ...

خدا رو شكر

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

امروز روز هفتم 

دعا کردیم برای آوین انشالله هرحاجت وآرزویی که تودل ایشان هست به حق محمد وآل محمد ودعای معراج حاجت روا بشه وامیدش ناامید نشه آمین آمین 

خدایا بده حاجت همه رو الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز شنبه ١٠/٨ ختم دعاى معراج خوانده ميشود براى آوين به نيت ازدواج كردن با عشقش ان شالله كه به مراد دلش برسه 🙏

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

آوین جان به نیتت خوندم نزدیک اذونم هس الهی ک به حق این وقت عزیز حاجت دلت صلاحت باشه و زود به حاجتت برسی الهی که به حق همین دعا دلت شاد بشه  و بیا خبرای خوب بهمون بدی...الهی که همه به حاجتای دبشون برسن...الهی آمین❤

یه راهنمایی کنین لطفا متوجه برنامتون نشدم دقیقا. هرروز واسه یه نفر چهل نفر دعارو میخونن؟

عزيزم شرمنده يه هفتس شروع كرديم  

بله همينجوريه

عزیزم از کی شروع میشه منم میخونم فقط خواهش میکنم خبرم کنین

عزيزم يه هفتس شروع شده 

من اینجا یادم میره تو ت ل بزارین چله رو

آوین جان ان شالله به نیت دلت برسی بحق این دعای معراج و دلهای پاک دوستان

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد