2821
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106181 بازدید | 1852 پست
از بند انداز مارک فیلیپس خیلی راضیم.اصلا نخ پاره نمیکنه.پرزی ترین موها رو هم میگیره چند تا مارک دیگ ...

گلم نمیدونی الان چنده قیمتش؟ اگه امکانش هست عکسشو بزار برام

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دون دون منظورت موی زیر پوستیه؟

ژیلت میزنم 

قبلا میزدم پوستم صاف و سفید بود الان جای دون های مو معلومه

از یکی شنیدم اگه بعد از حمام روغن بچه بزنی خوب میشه

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

چند روز پیش یه بروس چوبی خریدم ۴۸ تومن کل موهامو کند. از حرصم انداختمش سطل آشغال

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
تاید لباسشویی.فقط گلرنگ.اومو

وای من این سری ب پیشنهاد بچه های نی نی سایت پلی واش اکتیو گرفتم لباسارو بووووور کرد

یکی از وسایلی که دارم و  ازش خیلی راضییم😁  کاربردش عالیه    سبزی خشک کن هستش،   دیگه وقتی سبزی خوردن و  کاهو و .....میشوری   نیاز نیست  وایسی آبش بره،   حتی واسه آبگیری سیب زمینی خرد شده  استفاده میکنم.

تو لیست جهاز دختر این چندتا مورد به نظر من بدرد نمیخوره هوا پز بخار پز پلوپز چرخ گوشت کلی چیز د ...

پلوپزکه عالیه چرخ گوشتم همینطورگوشتوبشورآبش بره قشنگ چرخ کن مال بیرونونمیشورن

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

حالا شاید خیلی مربوط به لوازم و اینا نباشه

ولی من چون مصرف نتم بالاس بسته ۷ گیگ یه ماهه میخرم ۲۴۵۰۰ به نظرم به صرفه تره برام نسبت به حجم کمتر

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
حالا شاید خیلی مربوط به لوازم و اینا نباشه ولی من چون مصرف نتم بالاس بسته ۷ گیگ یه ماهه میخرم ۲۴۵۰۰ ...

ایرانسلی؟

ژیلت میزنم  قبلا میزدم پوستم صاف و سفید بود الان جای دون های مو معلومه از یکی شنیدم اگه بعد ا ...

من یه ترفند بلدم برا این دون دونا خیلی جواب داده برام

تو حموم به جاهایی که دون دون شده صابون میزنم بعد با یه سنگ پا بر خلاف جهت رسد مو رو پوستم میکشم

قرمز میشه و درد داره کمی ولی پوستم کامل صاف میشه

روغن بچه رو هم شنیدم که جواب میده

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇