2821
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106181 بازدید | 1852 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من یه ترفند بلدم برا این دون دونا خیلی جواب داده برام تو حموم به جاهایی که دون دون شده صابون میزنم ...

یاد ساواک افتادم دختر بااین راهکارت😂😂😂😂

کیسه بکش  یهو دیدی تو این را جانباز شدیااا

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

من بیشتر رو لباس حساسم که از کجا بخرم،اینم که نمیشه گفت که...چون مارکشو نمیدونم فقط از مغازه ی خاص خ ...

لباس های راحتی و توی خونه رو از نیکوتن پوش بگیرید. جنسش عالیه مرگ نداره. تازگی ها لباس زنانه هم زده

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

شونه چوبی اصلا نخرید افتضاحه.

شامپوهای گرون اصلا نخرید

سرم مو باز از شامپو خیلی بهتره

اگه ریزش دارید حتما دکتر برید چون با روش های خونگی درست نمیشه نتیجه گرفت.

بیمه تکمیلی داشته باشید

از درمانگاه ها و بیمارستان های تامین اجتماعی واسه آزمایش و سونوگرافی استفاده کنید چون کاملا رایگان انجام میشه

من کیک و شیرینی ها رو خونگی میپزم خیلی قیمتش از بیرون به صرفه تر درمیاد برامون

و البته سالم تر هم هست

همینا به ذهنم رسید😀

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
یاد ساواک افتادم دختر بااین راهکارت😂😂😂😂 کیسه بکش  یهو دیدی تو این را جانباز شدیااا

واقعا موی زیر پوستی کلافم کرده بود

اینجوری فقط میرن لعنتیا

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
قیمتشو واقعا نمیدونم باید حول و حوش ۲۰۰ باشه

ممنون گلم😘

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

بچه ها تاید چی بخرم این سری؟

قبلا سافتلن طلایی میزدم راضی بودم اما ی مدت پرسیل گرفتم بد نبود این سری هم ک پلی واش اکتیو افتضاح

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

من موهام فر و نازک هست به خاطر اینکه  سریعتر بتونم صافشون کنم برس حرارتی پرنسلی خریدم ولی اصلا به دردم نخورد و موهام رو خوب صاف نمیکنه و مثل سشوار هم ازم زمان میگیره.

یخچال و فریزر مارک الکترو استیل دارم و راضیم.

ماشین لباسشویی مدل درب از بالا گرفتم و خیلی راضیم و به کارم اومده مخصوصا حالا که بچه دارم.