سلام دوستان گل.....کسی بوده ذخیره اش کم بوده باشه اما با دارو گیاهی داروی شیمیایی چیزی معجزه ای ذخیره اش خوب بشه وفولی هاش تقویت شده باشن....تو رو خدا ی امیدی میخام.....توی تاپیک دخیره تخمدانم رفتم اما چیزی دستمو نگرفت صفحاتش زیاده
واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ذخیره ام ۱/۵۸ دکترها اب پاکی ریختن رو دستم ۶ساله هم بچه میخام چندبارم آی وی اف وای یو ای اما فولیهام ...
سلام گلم ذخبرت خیلی خوبه که! من با ذخیره تخمدان 0.01 و اقامم اسپرمهاش مشکل داشت خودم طبیعی باردار شدم! اصلا غصه نخور به خدا توکل کن و دوربر فاز منفی و استرس و غم و اینارو کاملا خط بکش.... فقط باید شاد باشی و تغذیه خوبی رو داشته باشی انواع غذاهای مقوی نه غداهای فست فودی الکی پلکی... نرمش هم خوبه... و از خدابخواه کمکت میکنه منکه بدون هیییچ دارویی و فقط با همین چیزا که گفتمباردار شدم دکترا باورشون نمیشد چون سنمم36بود اون موقع!