2777
2789
عنوان

ذخیره کم تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 30218 بازدید | 146 پست
ای جان دلم با قانون جذب یعنی بارداری شدی؟ خدا نگهش داره

ممنون

قانون جذب و نمیدونم

ولی امیدوار بودم خدا اگه بخواد حتما میشه

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من هر کاری میکنم نمیشه نمیدونم چرا

بهت قول میدم اگه امیدت به خدا باشه

میشه

ذکر یونسیه رو بگو

صلوات ۱۲۴۰۰۰

تمرکز رو مادرشدن

امید......

من هربار یه ذکری میگفتم 

یه موقع امیدوار بودم یه موقع ناامید

ولی خدا هم میدونه هم میتونه

بهت قول میدم اگه امیدت به خدا باشه میشه ذکر یونسیه رو بگو صلوات ۱۲۴۰۰۰ تمرکز رو مادرشدن امید... ...

چشم همه سعیمو میکنم فقط کمکم کن بتونم خیلی خسته شدم با اینکه خیلی امید بخدای مهربون دارم

چشم همه سعیمو میکنم فقط کمکم کن بتونم خیلی خسته شدم با اینکه خیلی امید بخدای مهربون دارم

حتما مامان میشی مطمئن باش

ذخیره ام ۱/۵۸ دکترها اب پاکی ریختن رو دستم ۶ساله هم بچه میخام چندبارم آی وی اف وای یو ای اما فولیهام ...

سلام گلم ذخبرت خیلی خوبه که! من با ذخیره تخمدان 0.01 و اقامم اسپرمهاش مشکل داشت خودم طبیعی باردار شدم! اصلا غصه نخور به خدا توکل کن و دوربر فاز منفی و استرس و غم و اینارو کاملا خط بکش.... فقط باید شاد باشی و تغذیه خوبی رو داشته باشی انواع غذاهای مقوی نه غداهای فست فودی الکی پلکی... نرمش هم خوبه... و از خدابخواه کمکت میکنه منکه بدون هیییچ دارویی و فقط با همین چیزا که گفتمباردار شدم دکترا باورشون نمیشد چون سنمم36بود اون موقع!

سلام گلم ذخبرت خیلی خوبه که! من با ذخیره تخمدان 0.01 و اقامم اسپرمهاش مشکل داشت خودم طبیعی باردار شد ...

سلام گلم من ذخیرم0/36هس چ غذاهایی میخوردی چی نمیخوردی؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام دوست عزیز دکتر جواهری کدوم بیمارستانا عمل میکنه و هزینش چند میشه؟

سلام عزیزم من ب خاطر کرونا هنوز نرفتم براعمل لاپاراسکوپی پیش عطیه جواهری .هزینش پارسال گفتن بادفترچه بیمه 500 تومان بدون دفترچه 1500 با داروهاش