2777
2789
عنوان

ذخیره کم تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 30218 بازدید | 146 پست
اهان چ جالب...من همینطوری پرسیدم...۱سال کمتره ازدواج کردم  فوبی گرفتم از بس این چیزارومیبیم

منم فوبی داشتم رفتم آزمایش آ ام اچ دادم وقتی دیدم تخمک دارم دیگه خیالم راحت بود بالاخره مامان میشم. آخه پرستارم یکم سر در میاوردم از این چیزا

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
من قانون مرکز ناباروری یزد رو گفتم.

تهران اینجوری نیست 

نمی تونی با طرف هیچ ارتباطی داشته باشی 

یزدم اینجوری نیست کلا این صیغه خوندنه که غیر قانونیه چون اتفاقی قرار نیست بیفته که صیغه کنن لقاح ازمایشگاهیه 

چیزی که شما میگی شاید رحم اجاره ایه 

تازه اونم شاید 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران اینجوری نیست  نمی تونی با طرف هیچ ارتباطی داشته باشی  یزدم اینجوری نیست کلا این صی ...

من موقعی که برا لاپاراسکوپی رفتم موقع عملم با چند تا خانم که اومده بودن واسه انتقال آشنا شدم که گفتن صیغه خوندن واسه گرفتن تخمک اهدایی و حتی گفتن یک هفته ای کارای دادگاهشون طول کشیده و بین ۶ تا ۷ میلیون بهشون تخمک فروخته بودن. و میگفتن از شرایطش اینه که حتما باید زن مطلقه باشه.

من موقعی که برا لاپاراسکوپی رفتم موقع عملم با چند تا خانم که اومده بودن واسه انتقال آشنا شدم که گفتن ...

چه قد با تهرانو جاهای دیگه فرق داره پس 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
چه قد با تهرانو جاهای دیگه فرق داره پس 

عزیزم اگه کسی ذخیره تخمدانش کم باشه چطوریه یعنی با دارو هم باردار نمیشه ؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
ابن سینا سقط مکررش معروفه من نرفتم ولی رویان رفتم خیلی الافی داشت محب یاس تهران میدون ولیعصر خیابون ...

محب یاس چجوری معاینه و ... میککن؟ مریض چند نفری میره پیش دکتر؟ من یه بار مرکز امید رفتم تلخیش یک عمر یادم نمیره

من خودم یزد باردار شدم پلی کیستیک شدید بودم دوستمم یزد با ذخیره تخمدان ۱.۵ . ما پیش دکتر رباب داور ر ...

سلام عزيزم اميدوارم جوابمو بدي شما باهانم داور انجام دادي منم دارم ميرم جاشون اي وي اف ذخيرم خوبه مشكل همسرمه  مركز ك كار ميكنن خوب بود بار اول گرفت برات

سلام عزيزم اميدوارم جوابمو بدي شما باهانم داور انجام دادي منم دارم ميرم جاشون اي وي اف ذخيرم خوبه مش ...

سلام. بله دکتر داور برای من انجام داد کلا مرکز ۴ تا دکتر داره کار همشون عالیه بله من بار اول باردار شدم امیدوارم برای تو هم جواب بده

سلام. بله دکتر داور برای من انجام داد کلا مرکز ۴ تا دکتر داره کار همشون عالیه بله من بار اول باردار ...

ممنونم من هنوز١٣سيكلم و سيكل بعد برا اي وي اف ميرم رفتم مطبشون براشون ذخيره مهم بود ك دادم خوب بود ذخيرم٦بود وارد سيكل بشم باهاشون

ممنونم من هنوز١٣سيكلم و سيكل بعد برا اي وي اف ميرم رفتم مطبشون براشون ذخيره مهم بود ك دادم خوب بود ذ ...

انشالله. دکتر خوبیه.فقطم درمان نازایی میکنه زنان و باردار نمیبینه

سلام من 30 سالمه برای بارداری اقدام کردم ذخیرم 080دکترناامیدم کرد گف برو ای یواف ولی شوهرم راضی نیس موندم چیکاکنم بریودم منظمه یکی دوروز عقب جلو قرص کلومفین سه دوره خوردم  این ماههم کلومفبن3 تا ولتروزل 3 تا خوردم وامبول اچ سی جی اچ ام جی زدم دوسه روز دیگ موعودمه دیشب رفتم دکترعطیه جواهری وقت گرفتم برا لاباراسکوبی گف تخمدانات براساس داروها خیلی بزرگ شن دوماه صبرکن ب حالت عادی برگردن بعدعملت میکنم امیددارم باعمل باردارشم چون مطمئنم لوله هام بستس درضمن فولی این ماههم سمت جب 25 وراست17بود ک دکترگف خوبه ولی چون ذخیرت کمه فک نکن حامله شی دارم ازفکرش ونگرانی دیونه میشم ترقران برام دعاکنید

خدایا ب حرمت ابروی بی بی فاطمه هرکی نی نی میخادخدازودتودلش بزاره خدایا بسه انتظار