سلام دوستان گل.....کسی بوده ذخیره اش کم بوده باشه اما با دارو گیاهی داروی شیمیایی چیزی معجزه ای ذخیره اش خوب بشه وفولی هاش تقویت شده باشن....تو رو خدا ی امیدی میخام.....توی تاپیک دخیره تخمدانم رفتم اما چیزی دستمو نگرفت صفحاتش زیاده
واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اخه میگن یزد هم مثل اول نیست که خوب رسیدگی کنن..واقعا موندم کحا برم
من خودم یزد باردار شدم پلی کیستیک شدید بودم دوستمم یزد با ذخیره تخمدان ۱.۵ . ما پیش دکتر رباب داور رفتیم. یا بیا پیش این یا اگر از نظر مالی مشکل نداری برو رویان تهران. زنداییم اونجا جواب گرفت با این حال با ذخیره ۱/۵ الان با کمک باردار میشی اما ممکنه تا مثلا ۶ سال دیکه ذخیرت تموم شه
من هنوز مشخص نیس چه بیماری دارم.همسرمم همکاری نداره.آز اسپرمشم افتضاح.ول کردم همه چیرو
این دوستورارو انجام بده هم خودت هم شوهرت اینارو بخورید خرما و سیاهدونه ام عصر بخورید روزی یه پیازم بخورید چندماه ادامه بده خیلی بعد ۱۸_۲۰سال بااین دستور باردارشدن واسه شوهرت خیلی خوبه.منم شروع کردم این
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏