2777
2789
عنوان

ذخیره کم تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 30218 بازدید | 146 پست
عزیزم ذخیره ۱.۵ برای بارداریت در حال حاضر کم نیست. دوست خودم هم دقیقا ذخیرش یک و نیم بود اومد یزد بر ...

اخه میگن یزد هم مثل اول نیست که خوب رسیدگی کنن..واقعا موندم کحا برم

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیگیر باش من تواین دوماه مشخص میشه میرم ای وی اف ولی خیلی امیدوارم حتما باردارمیشم

من هنوز مشخص نیس چه بیماری دارم.همسرمم همکاری نداره.آز اسپرمشم افتضاح.ول کردم همه چیرو

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
اگه تونستی یه سر تهران پیش دکتر پاکروش یا نصر بزن عالین خیلیا رو دیدم جواب گرفتن

انشاالله بگن خارج برو هم میرم فقط نتیجه خوب بگیرم

خدایا قسمت میدم به دل شکسته حضرت زینب نه من نه هیچ زن دیگه ای در حسرت بچه نمونه ای خدا

برو پیگیر باش من تواین دوماه مشخص میشه میرم ای وی اف ولی خیلی امیدوارم حتما باردارمیشم

ان شاالله که مامان میشی به سلامتی

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
اخه میگن یزد هم مثل اول نیست که خوب رسیدگی کنن..واقعا موندم کحا برم

من خودم یزد باردار شدم پلی کیستیک شدید بودم دوستمم یزد با ذخیره تخمدان ۱.۵ . ما پیش دکتر رباب داور رفتیم. یا بیا پیش این یا اگر از نظر مالی مشکل نداری برو رویان تهران. زنداییم اونجا جواب گرفت با این حال با ذخیره ۱/۵ الان با کمک باردار میشی اما ممکنه تا مثلا ۶ سال دیکه ذخیرت تموم شه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
من خودم یزد باردار شدم پلی کیستیک شدید بودم دوستمم یزد با ذخیره تخمدان ۱.۵ . ما پیش دکتر رباب داور ر ...

دوتاتون یزد باردار شدید؟تازگی ها یا چندسال پیش

من هنوز مشخص نیس چه بیماری دارم.همسرمم همکاری نداره.آز اسپرمشم افتضاح.ول کردم همه چیرو

این دوستورارو انجام بده هم خودت هم شوهرت اینارو بخورید خرما و سیاهدونه ام عصر بخورید روزی یه پیازم بخورید چندماه ادامه بده خیلی بعد ۱۸_۲۰سال بااین دستور باردارشدن واسه شوهرت خیلی خوبه.منم شروع کردم این 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
تخمک اهداییو شما میدونی دقیق ایا صیغه میخونن بین خانمی ک قراره تخمک بده واقا؟

نمیدونم من فقط گفتم نمیخام واز مطب اومدم بیرون

تخمک اهداییو شما میدونی دقیق ایا صیغه میخونن بین خانمی ک قراره تخمک بده واقا؟

بله صیغه میخونن کلی هم مدارک دادگاهی امضا میکنن

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید