2777
2789
عنوان

ذخیره کم تخمدان

30218 بازدید | 146 پست

سلام دوستان گل.....کسی بوده ذخیره اش کم بوده باشه اما با دارو گیاهی داروی شیمیایی چیزی معجزه ای ذخیره اش خوب بشه وفولی هاش تقویت شده باشن....تو رو خدا ی امیدی میخام.....توی تاپیک دخیره تخمدانم رفتم اما چیزی دستمو نگرفت صفحاتش زیاده 

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عدد ذخیرت چنده ؟ بالاتر نمیره چون یه چیز اولیست

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

من بکی از خانوما خوندم ذخیرش۰/۱ بوده دکتر گفته باردار نمیشه

تا ازدواج کرده و ب شوهرش گفته ک ممکنه باردار نشه

اونا هم ماه اول عقد نی نی دار میشن

اصلا نگران نباش به خدا اعتماد کن ن ب این اعداد و ارقام و حرفای دکتر

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

ذخیره ام ۱/۵۸ دکترها اب پاکی ریختن رو دستم ۶ساله هم بچه میخام چندبارم آی وی اف وای یو ای اما فولیهام بزرگ نمیشن

راحت تخمک بگیر     بیکاری خودتو اذیت میکنی

نه عزیزم تو رو خدا فقط برام دعا کن....وقتی میگن تخمک اهدایی نابود میشم سه روزه دارم از سردرد وفکر وخیال داغون میسم

نه عزیزم میخام از خودم باشه 

این حرفا خیلی قدیمی و مسخره هستا   مردم بچه از پرورشگاه میارن  کلا بابا نه نه و حاملگی و دنیا امدنش مال کسای دیگه هست   

بعدم   فکر میکنی از خودت نیست  وقتی امد میشه همه ی جونت  اون موقع اگر تونستی ازش دل بکن

خدایا شکرت.