سلام دوستان گل.....کسی بوده ذخیره اش کم بوده باشه اما با دارو گیاهی داروی شیمیایی چیزی معجزه ای ذخیره اش خوب بشه وفولی هاش تقویت شده باشن....تو رو خدا ی امیدی میخام.....توی تاپیک دخیره تخمدانم رفتم اما چیزی دستمو نگرفت صفحاتش زیاده
واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله هر دو. من خرداد باردار شدم الان پسرم ۸ ماهشه و عکسش پروفایلمن و دوستم دی ماه نی نیش به دنیا میاد. این دکتر خودش دکتر نازایی هست کارش عالی و خیلی انسانه. پول الکی نمیگیره. دوستش دارم پیش خودشم سزارین کردم.
عزیزم یادمه وقتی دکترا بمنم گفتن تخمک اهدایی نابود شدمو و گریه کردم ولی بعد دو سال کم کم با خودم کنا ...
از کدوم مرکز گرفتی ؟
امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
ویییی😭...خداسخته خدایا دامن همه ی خانماییک توحسرت بچه ن رو سبزکن
مدارک برا اینه که اون خانم بعدا مدعی نشه. من پرستارم تحقیقات نشون داده وقتی تخمک اون خانم توی رحم شما قرار میگیره چون از نظر خونی از شما تغذیه میکنه ۲۵ درصدش مال شما و ۲۵ درصد مال اون خلنم و ۵۰ درصد دی ان آ مال همسرتون هست
نه صیغه نمی خواد .حتی زن متاهلم میتونه تخمک اهدا کنه
تو فامیل ما گرفتن فقطم من می دونم
اصلا نمی زارن طرفو ببینی فقط یه بار اونم از دور
پولشو میگیره و میره همین بین سه تا چهار میلیون تمن
امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .