سلام دوستان گل.....کسی بوده ذخیره اش کم بوده باشه اما با دارو گیاهی داروی شیمیایی چیزی معجزه ای ذخیره اش خوب بشه وفولی هاش تقویت شده باشن....تو رو خدا ی امیدی میخام.....توی تاپیک دخیره تخمدانم رفتم اما چیزی دستمو نگرفت صفحاتش زیاده
واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
من ویتامین دی کمی دارم ذخیرم به طرز عجیبی تو 20 ما اومده پایین 2 بودم حالا شده 0.5 یعنی مال اونه؟
احتمال داره از اون باشه. درهرصورت ویتامین d برای لانه گزینی جنین خیلی خیلی اهمیت داره و کلا کمبودش تو ایجاد مشکلات برای بارداری خیلی نقش داره. حتما اگه کمبود دارید مکملش رو بخورید. از آمپول هم بهتره. اگه کمبود دارید 8 تا ویتامین دی 50 هزار واحد هفته ای یه عدد با غذا بخورید.
من ویتامین دی کمی دارم ذخیرم به طرز عجیبی تو 20 ما اومده پایین 2 بودم حالا شده 0.5 یعنی مال اونه؟
فقط عزیزم شما کجا آزمایش دادی با چه واحدی بوده؟ معمولا سطوح زیر 30 نانوگرم در میلی لیتر ناکافی درنظر گرفته میشه. نمیدونم با چیز دیگه اشتباه گرفتی یا آزمایشگاه شما تو یه واحد دیگه جواب داده که من ندیدم
منم ذخیرم نیم بود ی دوره قرص وییتامسن دی خوددم شد 4 این یعنی چی
یه نکته دیگه اینه که اینجا خیلی اشتباه تو اندازهگیری هست. دکترم میگفت اگه یکم بمونه نمونه خون قبل از اندازه گیری AMH رو کم نشون میده. حالا یا قبلی یا حدیده اشتباه بوده یا واقعا ویتامین D انقد اثر داشته با هردو. چون احتمالا نبايد تاثیرش در این حد باشه
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست