2777
2789
عنوان

یوگا

450 بازدید | 17 پست

خانوما کسی یوگا انجام داده؟

خوبه؟

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله. من هم یوگای معمولی و هم یوگای بارداری انجام دادم. خیلی راضی هستم. خیلی آرامش دهنده است. به علاوه یوگای بارداری خیلی کمکم کرد که زایمان طبیعی راحتی داشته باشم...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من انجام میدادم. بخاطر حرکات اشتباهی که مربی بهم میداد کمر درد شدم. دیگه نمیرم

ای وای چه بد

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
برای لاغری خوب نبود برای ارامش به مرورخوبه

من میخوام لاغر هم بشم

بله. من هم یوگای معمولی و هم یوگای بارداری انجام دادم. خیلی راضی هستم. خیلی آرامش دهنده است. به علاو ...

خیلی هم عالی

خداروشکر

آخه همه نمیتونن تمام حرکاتو انجام بدن ولی مربی که ۱ سال دوره دیده نمیتونه درست تشخیص بده

اخه من کمر درد دارم

دیسکم.پاره اس

من بودم نمی‌رفتم. برو دکتر بگو برات فیزیوتراپی بنویسه. از فیزیوتراپیست برنامه ورزشی بگیر هر دو ماه

رفتم تاثیر نداره

آخه همه نمیتونن تمام حرکاتو انجام بدن ولی مربی که ۱ سال دوره دیده نمیتونه درست تشخیص بده

مربی که من داشتم تکیه کلامش این بود به که زبان بدنتون باید گوش کنید. هر جا احساس درد کردید ادامه ندید. بعد مثلا موقع نشستن هر کس هر طور راحت بود می نشست و اجباری نبود چهار زانو بنشینیم. می تونستیم پاهامون را دراز کنیم یا حتی روی صندلی بنشینیم..

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم بهتر باشی. مراقب خودت باش با دکترت مشورت کن

توکل به خدا

مربی که من داشتم تکیه کلامش این بود به که زبان بدنتون باید گوش کنید. هر جا احساس درد کردید ادامه ندی ...

👌👌👌👌👌👌👌👌

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز