2777
2789
عنوان

ادمای حسود😞

1217 بازدید | 141 پست

من دختر خوش برخوردی ام همه چی دارم ثروت تحصیلات خانواده خوب زیبایی شوهر خوب همه چی

ولی وارد هرجمعب میشم اولش خیلی بهم احترام میذارن و باهام خوبن ولی بعد یه مذت رفتارشون عوض میشه عمدااا ضایعم میکنن باهام بد رفتار میکنن بی محلی میکنن

هرچی فک میکنم فقط محبت زیادی میکنم و خوش خنده ام نمیدونم چرا اینقدر رفتارا یهو باهام تحقیر امیز میشه

حالت برا این جرات نمیکنم به خانواده همسرم رو بدم

دچار دوگانگی شدم نمیدونم کلا رفتارو برخوردم باید چجوری باشه منکه به همه احترام میذارم

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚

شاید زیاد از خودت تعریف میکنی گلم 😄

حساس شدن

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه ادما از نظر خودشون تو همه چیز بهترینن🙄

اره موافقم  اینکه از خودت خودت خوبی دلیل نمیشه نظر اونام همین باشه    بعد ثروتمند و چی ترجمه میکنی  با وجود اوضاع فعلی بازم ثروتمندی؟  خداروشکر

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه
2790
2778
2791
2779
2792