2777
2789
عنوان

ادمای حسود😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 141 پست
من از موقعی که چشم باز کردم یه عده داشنن از رو زندگی من کپی پیس میکردن😕 لباسام استایلم مدل موهام ...

بخدا دقیقا هرکاری میکنم همونکارو انجام میدن

منم تزین قضیه تو فامیل خیلی حرص میخورم

حتی حلقه ای که انتخاب کردم دخترعمموم رفت عینشو نگین اتمی خرید

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

صددصد ی رفتار بدی از خودت نشون میدی یا زیادی کلاس میذاری یا زیادی خودتو تحویل میگیری وگرنه مردم مریض نیست بیخوو باکسی چپ بشن 

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
اره واقعا هستم خداروشکر ربطی به بهترین بودن نداره من نمیگم بهترینم اقلا ادعا ندارم چون مشکلات روحی ...

احتمالا رفتارات بده الان تو یه خط خودتو با پول تعریف کردی ثروتمند کسیه که هیچوقت خودشو با ثروتش تعریف نکنه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
رو نده به هيچ كسي زيادم نخند فقط لبخند زودم جمع كن لبخندتو تا پرو نشن

دقیقا یه خانومی باهاش دوس بودم بهم گفت زیادی خوشرویی و مهربون فک میکنن خبریه(با یکی دعوام شده بود که حق بامن بود حتی رییس اونجا اومد ازم معذرت خواهیدکرد)

احتمالا رفتارات بده الان تو یه خط خودتو با پول تعریف کردی ثروتمند کسیه که هیچوقت خودشو با ...

وای بابا ول کنید ثروتو

من اونهمه حرف زدم همتون گیر دادین فقط به پول

بگم فقیر و بیچاره ام راضی میشید؟

احتمالا رفتارات بده الان تو یه خط خودتو با پول تعریف کردی ثروتمند کسیه که هیچوقت خودشو با ...

اگه دقت کرده باشی درمورد خیلی چیزای دیگه هم گفتم از اخلاقمم گفتم ولی شما فقط خط پولو دیدی متاسفانه

اگه درمورد پول گفتم چون اون خانوم راجبش صحبت کردن

در عجبم کسی عکس از استارتر نخواست !!! صورت . مدرک . ثروت 😆😆

من بهشون گفتم عکس شونو بزارن ولی اعتنا نکردن😄😞نمیخواستم ثابت شه که دارن راست میگن یا دروغ ، فقط دوست داشتم ببینمشون

🏃🏻‍♀️

من بهشون گفتم عکس شونو بزارن ولی اعتنا نکردن😄😞نمیخواستم ثابت شه که دارن راست میگن یا دروغ ، فقط دو ...

😅ببخشید عزیزم 

ولی درکنار چیزای خوب

چیزای بد هم تو زندگیم زیاد هس یکیش اینه که شوهرم نمیذاره حتی عکس بذارم پروفایل😑😐چه برسه اینجا😅🙈

استارتر منم مثل خودتم....دستم نمک نداره....به همه خوبی میکنم ;احترام میزارم;ولی جز بدی و حسادت چیزی ...

الان تو همین تاپیک دیدی چیکارم کردن تا فهمیدن؟😂😱

الان تو همین تاپیک دیدی چیکارم کردن تا فهمیدن؟😂😱

بخدا یک درصدم ننواستم پز بدم چون چیزی بهم نمیرسه کسی هم اینجا منو نمیشناسه