2777
2789
عنوان

ادمای حسود😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 141 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میبینی در حد تو توان مالیشون نیست میتونی جلشون برند نپوشی

شاید اینم مهم باشه

مرسی دوست خوبم از راهنماییت شاید واقعا تاثیر داره

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚
اگه دقت کرده باشی درمورد خیلی چیزای دیگه هم گفتم از اخلاقمم گفتم ولی شما فقط خط پولو دیدی متاسفانه ...

اگه  مشکل شما اینطور تعریف میشد. :با اینکه برخوردام بد نیست با بقیه زود صمیمی میشم با اینکه میزان تحصیلات و ثروت ادما برام مهم نیست بازم افراد بعد از مدتی دربرخورد با من بد. عمل مبکنن  انوقت بهت میگفتم با ادمای بد و بیخودی طرفید ازشون دور شو اما تعریف شما این بود من ثروتمندم تحصیل کرده ام خوبم و ،،،،،،،،پس معلومه در برخوردات این موارد اولویتته  نه نوع رفتارات و خود ادما 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
من بهشون گفتم عکس شونو بزارن ولی اعتنا نکردن😄😞نمیخواستم ثابت شه که دارن راست میگن یا دروغ ، فقط دو ...

عزیزم سفید پوستم با چشمای روشن و موهای بلند روشن

ظاهرم خوبه همه میگن قشنگم ولی خودم میدونم با ارلیش خوشگل میشم😜🙈خودم میدونم بینیم بزرگه پوستم داره خراب میشه...خیلی عیب هم دارم ولی از نظر همه قشنگم درکل

همیشه بخوان چیژی بگن میگن مثلا همون عروستون که خوشگله😐ولی ازین خوشگلتی معمولی ام با کلی نقصی که خودم میدونم

عیبی داره عزیزم؟گناه کردم؟

عیبی نداره ولی وقتی کسی از خوش این همه تعریف میکنه اونو به چشم یه ازخودراضی میبینن. ادم باید یه ذره شکسته نفسی داشته باشه  

تو آن گل مریم سپیدی... بی تو دلم  شوری و امیدی ....دیگر به فردا ندارد 
دیگه چیزی بود نگی؟؟ هم خوشکلی هم پولدار هم اخلاقت هم شوهر خوب

شما اینچیزا رو میگی بهترین؟؟

ولی از نظر من خیلی چیزای دیگه هس که زندگیه ادمو شخصیت منو بهترین میکنه که من هنوز خیلیاشو ندارم

مثلا زودرنجم تنهام تو خانوادم یکم مشکل دارم شدیدا وابسته ام به مامانم و خیلی چیزای بد دیگه

من بهترینارو تو تکامل روح و شخصیتم میبینم

استارتر منم مثل خودتم....دستم نمک نداره....به همه خوبی میکنم ;احترام میزارم;ولی جز بدی و حسادت چیزی ...

ریا نباشه منم اینطورم والا و بیشترم از جانب جنس مونث مورد بی احترامی واقع میشم