2777
2789
عنوان

ادمای حسود😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 141 پست
عیبی نداره ولی وقتی کسی از خوش این همه تعریف میکنه اونو به چشم یه ازخودراضی میبینن. ادم باید یه ذره ...

چون کاربرای نی نی سایت نمیشناختن منو گفتم اونم بخاطر شماخت نسبی بخاطر این قضیه

وگرنه جلوی دیگران هیچی نمیگم

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚

کلا توانایی برقرار کردن روابط اجتماعی یک مهارته،

از بقیه ناراحت نشو که بهت میگن خودتو میگیری،

شما توانایی برقراری ارتباط صحیح با دیگران رو‌نداری، چون همه ی ادم های دنیا کا بد نیستن،پس مشکل از شماست

اما شما نیومدی بپرسی بچه ها چیکار کنم مهارت اجتماعیم بره بالا، یا نگفتی به نظرتون چی باعث این رفتار ها میشه

به جاش اومدی گفتی من ال ام من بل ام، یعنی بقیه حسودن چشم ندارن منو ببینن و کلا بقیه مقصرن مه من

کلا از لحن بیان مساله تون معلومه چه جوری جلو میرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه.....من خودم خیلی زجر میکشم از دست اطرافیانم....حتی خانواده ی خودم

دقیقا منم

حتی خاله هام که باهام خوب بودن از بعد ازدواجم بدتر هم شدن

اونقدرو تیکه های بد میندازن که ادم دلش بشکنه

اونهمه شوهر بیچارم سنگ تموم گذاشت اخرشم اومده بودن تیکه مینداختن

درصورتی که من تو عروسیای اونا جز تعریف و روحیه دادن بهشون کاری نکرده بودم

بخدا یک درصدم ننواستم پز بدم چون چیزی بهم نمیرسه کسی هم اینجا منو نمیشناسه

به نظر من شما پز ندادی

اما دیدت به مسایل اینجوریه که همیشه بقیه مقصرن

و ایرادی به من نیست

همون مشکله

کلا توانایی برقرار کردن روابط اجتماعی یک مهارته، از بقیه ناراحت نشو که بهت میگن خودتو میگیری، شما ...

بله عزیزم مطمعنا مشکل ازمنه

میخواستم بدونم مشکلم کجاس

به نظر من شما پز ندادی اما دیدت به مسایل اینجوریه که همیشه بقیه مقصرن و ایرادی به من نیست همون مش ...

نه واقعااا اینطور نیس

من دنبال راه حلم چون نمیشه همه مقصر باشن

ولی خب این وسط خیلیا درگیر حس حسادت هستن که اگه براتون تعزیف کنم چند نمونشو خودتون متوجه میشید

اگه  مشکل شما اینطور تعریف میشد. :با اینکه برخوردام بد نیست با بقیه زود صمیمی میشم با اینکه میز ...

تو هرکتابی هم که بخوای بخونی نویسندش اول میاد ازخودش تعزیف میکنه البته تعزیف نه به معنای پز دادن بلکه به معنای توصیف زندگی خودش و همیشه اینچیزا هست و بعد طرح مساله

من فک نمیکنم اونننقدر اشتباه داشته باشم تو یه تاپیک

نه واقعااا اینطور نیس من دنبال راه حلم چون نمیشه همه مقصر باشن ولی خب این وسط خیلیا درگیر حس حسادت ...

درسته، من کاملا با حسود ها برخورد داشتم و میدونم چجوریه، مخصوصا بعد ازدواج همه چیز بدتر میشه انگار و تازه چهره ی واقعی ادم ها رو‌میبینی

اما اگه این وسط دیدین همه باهاتون اینجورین و هیچ استثنایی نیست پس یه جای کار میلنگه

درسته، من کاملا با حسود ها برخورد داشتم و میدونم چجوریه، مخصوصا بعد ازدواج همه چیز بدتر میشه انگار و ...

خب طبیعتا منم دنبال همون یه جای کار هستم

ولی پیداش نمیکنم علت توصیفای بالاهم همین بود

حتی من زیادی مهربونی میکنم 

زود میبخشم

باهاشون خوبم و خیلی اخترام میذارم حتی خودمو کوچیک میکنم

گاهی فک میکنم شاید زیادی خوبی کردن به ادما این قضیه رو براشون بوجود میاره که بخوان بهت توهین کنن و خوردت کنن

خب طبیعتا منم دنبال همون یه جای کار هستم ولی پیداش نمیکنم علت توصیفای بالاهم همین بود حتی من زیادی ...

گلم بنظرم شما به حرف دیگران بیش از حد بها میدی و ظواهر هم برات مهمه،اگر بتونی بری

پیش مشاور اون با بررسی همه ابعاد شخصیتیه شما ایراد کارتو پیدا میکنه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
تو هرکتابی هم که بخوای بخونی نویسندش اول میاد ازخودش تعزیف میکنه البته تعزیف نه به معنای پز دادن بلک ...

واقعا حتی یه درصد فک کن اینجوری گفته باشم؟؟

میشه بهم بگی چی بهم میرسه تو این دنیای مجازی که هیچکی هیچکیو‌ نمیشناسه؟؟

پس دلیلی نداره که من جوری تاپیکمو عنوان کنم که شما میگی بخاطر راهنماییت.

از نظر شما اونجوری دزسته ازتظر منی که با یه فکر شلوغ و خسته هم یهو عنوان تاپیک زدم اینجوری

ممنونم بخاطر راهنمایی که دریغ کردی😊مهدکودک که نیس چون اونجوری بیان کردم راهنمایی نمیکنی؟بنظر منم کار شما خیللی خنده داره

بی خیال

خب طبیعتا منم دنبال همون یه جای کار هستم ولی پیداش نمیکنم علت توصیفای بالاهم همین بود حتی من زیادی ...

محبت زیادی هم میتونه باشه، 

شما دفعه ی اول دست خودت نیست که کسی بهت توهین کنه یا تحقیرت کنه، اما از دفعات بعدش شما خودت مسیول مواظبت از خودتی، نباید این اجازه رو بدی