2777
2789
عنوان

ادمای حسود😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 141 پست
محبت زیادی هم میتونه باشه،  شما دفعه ی اول دست خودت نیست که کسی بهت توهین کنه یا تحقیرت کنه، ا ...

و یه چیز دیگه به ترسی همیشه تو وجودمه که واااقعا اینبار بخاطر تربیت غلط مامانمه که همیشه سعی کرد جوری مارو تربیت کنه که هیچوقت با حرفمون کسیو ناراحت نکنیم ولی خودمون مهم نباشیم

حتی در گرفتن حقمون هم همیشه کوتاه اومدن و ترسو تو وجودمون گذاشت

و الان من یه ترسی همیشه تو وجودمه ازینکه اگه کسی بهم توهین کرد بخوام جوابشو بدم دعوا بشه

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خود خود بودن یعنی چی؟

یعنی اینکه واست مهم نباشه بخوای محبت دیگران رو جلب کنی، خودت باشی، یا بقیه میخوانت یا نمیخوان، رنگ عوض نکنی واسه اینکه خودت رو به زور جا بدی جایی، نقاب زدن کل انرژی روانی ادم رو ازش میگیره تهشم هیچی نداری

و یه چیز دیگه به ترسی همیشه تو وجودمه که واااقعا اینبار بخاطر تربیت غلط مامانمه که همیشه سعی کرد جور ...

لازم نیست دعوا کنین

فاصله لازم رو حفظ کنین تا امکان تکرار کارشو نداشته باشه، 

تو هرکتابی هم که بخوای بخونی نویسندش اول میاد ازخودش تعزیف میکنه البته تعزیف نه به معنای پز دادن بلک ...

خوب الان به نظرت بدونید من چقدر ثروتمندم رو برخوردت با من اثر میذاره ؟؟؟ من حقیقتا قضاوتام و برخوردام تغییر نمیکنه چه ثروتمند باشی چه فقیر مشکل یکسانی داری  از نظر من  ثروت گزینه مهمی نیست  که  احتیاج به بیانش باشه مشکل شما برخورد اطرافیانه   

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
خوب الان به نظرت بدونید من چقدر ثروتمندم رو برخوردت با من اثر میذاره ؟؟؟ من حقیقتا قضاوتام و بر ...

برا من ممکن بود تاثیر بذاره تو راهنمایی که به طرف میکردم

مثلا پسرا یه چیزی تو جمعشون دارن ادمای پایینو اصلا تحویل نمیگیرن مخصوصا وقتی خودشون مثلا مایه دار باشن

و یه چیز دیگه به ترسی همیشه تو وجودمه که واااقعا اینبار بخاطر تربیت غلط مامانمه که همیشه سعی کرد جور ...

میدونید با این روش تربیت اعتماد بنفس شما از بین رفته باید ترمیم کنید خودتونو  واون مشکل زود رنجی ام از همین میاد ،وقتی شما روی خودت کار کنی و حرمت نفس از دست رفتتو برگردونی،خودتو با تمام عیبها و خوبیهات بپذیری اونوقته که در وهله اول نظر دیگران اون اهمیتی که الان برات داره و ناراحتت میکنه نظر منفیشون نداره،و بعداحساس راحتی خوبی بهت دست میده و خودبخود برخورد دیگرانم باهات عوض میشه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
برا من ممکن بود تاثیر بذاره تو راهنمایی که به طرف میکردم مثلا پسرا یه چیزی تو جمعشون دارن ادمای پای ...

ماهم تو اطرافیانمون زیاد ازین ادما داریم

و اینکه توجامعه ای که ما داریم الان زندگی میکنیم به ادمای پولدار خودتم میدونی با اینکه اشتباهه ولی احترام بیشتری میذارن

اگه اینو گفتم برا توضیح این بود که چرا درمورد ثروت هم نوشتم

میدونید با این روش تربیت اعتماد بنفس شما از بین رفته باید ترمیم کنید خودتونو  واون مشکل زود رنج ...

واقعا مرسی

آفرررین گل گفتی

بهترین حرف و راهنمایی رو شما و الهامelihhamکردید امشب

خوب الان به نظرت بدونید من چقدر ثروتمندم رو برخوردت با من اثر میذاره ؟؟؟ من حقیقتا قضاوتام و بر ...

بعدشم یه چیزی

چرا اینقدر نگرشتون منفیه؟تنها شمارو نمیگما

اگه الان یکی تاپیک میذاشت میگفت من بدبختم بیچاره ام قیافه ندارم نمیگفتید چرا اینحرفا رو جور دیگه ای بیان نکردی یا لازم نبود بگی ولی وقتی یکی مث من میاد اینجوری میگی سریع متهم میشه؟چرا؟

مگه همه چی ثروته؟تازه اینقدرر از من پولدارتر هستش که من به گرد پاشونم نمیرسم

و اینکه ازکجا معلوم اونی که الان ناداره دوروز دیگه زندگیش بهتر ازمن نباشه

ثروت ازبین میره

دقیقا مثل منی استارتر.من ماشین خوب دارم لباس مارک میپوشم عطرام هم برند هستن و حساب بانکی خوب دارم.لعنت به اونکه بخواد پزبده.چشمم سیره حالمم ازثروت زیاد به هم میخوره چون هرهفته خاستگارای درستوحسابی رو فقط به این دلیل که بخاطره پولم وموقغیت پدرم میان رد میکنم وازازدواج گذشتم.خیلی از دوستام به جز دوتاشون که پای ثابت گشتو گذارامن همه ی فامیل همسایه و....بهم حسادت میکنن پشتم حرف میزنن تو جمع مثلا تحویلم نمیگیرن میگن سگ بازه و میگن لیلی افاده ایه درحالی که من ماهانه ۵میلیون واسه کمک به نیازمندا هزینه میکنم.امیدوارم باگفتنش خدا اجرشو ازم نگیره.خیلی خوش برخوردم مهربونم خودمو نمیگیرم ولی خب حسودی فطریه دست آدم‌نیست باید کناراومد

واقعا مرسی آفرررین گل گفتی بهترین حرف و راهنمایی رو شما و الهامelihhamکردید امشب

خواهش میکنم گلم،با خودت همیشه مهربون باش،امیدوارم سعادتمند باشی همیشه و در آرامش  

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
میدونید با این روش تربیت اعتماد بنفس شما از بین رفته باید ترمیم کنید خودتونو  واون مشکل زود رنج ...

واقعا احساس خودم به خودم خیلی منفیه و ناراضی ام از زندگی

پیش مشاور میخوام برم ولی نمیدونم از چییی و ازکجا شروع کنم