2777
2789
عنوان

ادمای حسود😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 141 پست
بعدشم یه چیزی چرا اینقدر نگرشتون منفیه؟تنها شمارو نمیگما اگه الان یکی تاپیک میذاشت میگفت من بدبختم ...

بهتره ادامه ندیم مشکل اینه نگرش و ارزشیابی اشتباه اطرافیانت روی ادمها برمبنای پول شما رو عوض کرده کسی بهتون حسادت نمیکنه فقط بقیه خسته میشن از این دید  موفق باشید 😘

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دقیقا مثل منی استارتر.من ماشین خوب دارم لباس مارک میپوشم عطرام هم هبرند هستن و حساب بانکی خوب دارم.ل ...

الان همه میان بهت میگن چرا اینجوری میگی😂🙈

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚
بهتره ادامه ندیم مشکل اینه نگرش و ارزشیابی اشتباه اطرافیانت روی ادمها برمبنای پول شما رو عوض کرده کس ...

یعنی اگه من نمیگفتم ثروت دارم و فقیرم قضیه عوض میشد؟اونوقت همه چی خوب بود؟

دقیقا مثل منی استارتر.من ماشین خوب دارم لباس مارک میپوشم عطرام هم برند هستن و حساب بانکی خوب دارم.لع ...

دقیقا منم همینطورم

و احساس تنهایی میکنم پیش دوستای صمیمیم که هیچوووقت از زندگیم حرف نمیزنم میترسم اونام مث بقیه بشن حتی بیشتر مجبورم از بدبختیام بگم اونوقته که همه باهام خوبن متاسفانه

اخه بدیش اینه میری جایی مثلا خاله

یا دخترعمو بعد اونا همش ازخودشون تعریف میکنن و پز میدن بخدا شده گاهی وقتا تیکه هم میندازن و مسخره میکنن منو😐بعد ادم میسوزههه تا کجا😅

بزا بگن نظره مخالف همه جای دنیا هست.اونا هم حق دارن نظر بدن چه درست چه غلط ولی بااحترام.من هم جواب ت ...

تاپیک بذار توهم از زندگیت

دوس دارم بیشتر باهات اشنا بشم

واقعا احساس خودم به خودم خیلی منفیه و ناراضی ام از زندگی پیش مشاور میخوام برم ولی نمیدونم از چییی و ...

گلم برو مشاور روانشناس،تا آسیبهای کودکیت که با این تربیت ناصحیح بهت خورده ترمیم بشه،نگرشت نسبت به خودت عوض بشه،اینکه الان دیدت نسبت به خودت اینطوره مقصر شما نبودی و اینکه باهوش بودیو منعطف که فهمیدی مشکلی هست و دنبال برطرف کردنشی خیلی خوبه پس حتما برو دنبال درمان روحتو بگیر ،دنیات عوض میشه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

اینا همه به کنار

من باهمه با جان و قربونت بشم صحبت میکنم حتی تو پیامام

بعد دیگران ولی نه سرد و معمولی صحبت میکنن بعد یه مدت

منکه مث خودشون میکنم ناراحت میشن حتی پیاماشونو پاک میکنن😳

گلم برو مشاور روانشناس،تا آسیبهای کودکیت که با این تربیت ناصحیح بهت خورده ترمیم بشه،نگرشت نسبت به خو ...

ولی زیادی منعطفم

جوری که کسی چیزی بهم بگه اشتباهه مطمعنم اونکار اشتباهه

با اینکه تحصیلات تکمیلی دارم ولی خودمو اصلا قبول ندازم حرف همه رو قبول دارم جزخودم

وای خدا چرا اینا همچین کردن استارتر من نظراشونو خوندم مخم سوت کشید خیلی حوصله داریا ببین من یه عروس عمه دارم ماه انقد مهربونه یعنی دنقد به بچه های جاری و خواهرشوهرش میرسه نگشون میداره براشون خوراکی میاره اما چون خیلی قربون صدقه شوهرش میره همشون ازش بدشون میاد والا من که عاشقشم مامانم یعنی یکسره اسمش ورد زبونشه 

دوستان برام دعا کنید خیللی آشفته ام خیلی لطفا اگه میشه برا ارامش روح و زندگیم یه صلوات بفرستید ممنو ...

چشم عزیزم مردم حسود شدن بیخیال زندگیتو کن با کسایی نشستو برخاست کن که شخصیتشونو میپسندی