2777
2789
عنوان

ادمای حسود😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 141 پست
وای خدا چرا اینا همچین کردن استارتر من نظراشونو خوندم مخم سوت کشید خیلی حوصله داریا ببین من یه عروس ...

نمیدونم والا

اگه گفته بودم فقیر و بیچاره ام اینجوری نمیکردن😔

مگه مشکلات همه مالیه!؟مشکلات روحی بدتره که

فک کن تو یه تاپیک هم اینجوری ریختن سرم

شانسه منه نمیدونم چرا اینجوری میشه

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚
دوستان برام دعا کنید خیللی آشفته ام خیلی لطفا اگه میشه برا ارامش روح و زندگیم یه صلوات بفرستید ممنو ...

عزیزم برات دعا میکنم،ولی زندگی آدم وقتی آروم میشه که افسار زندگیو بگیره دستش،الان شما همه این نا آرومیا منشأ ش تو ذهنته، اگر ذهنتیتتو عوض کنی نسبت به مسائل اون مهارهای ذهنی رو برداری،اول تو زندگیت خودت اولویت باشی برای خودت،خودتو دوست داشته باشی همونطور که هستی، نظراتت یا حرفات هرچقدرم به نظر خودت کامل نبود یا حتی مسخره بود بیان کنی،میدونم که یه مشاور خیلی میتونه کمکت کنه و از آشفتگی درت بیاره حتی خودت مطالب مربوط ب اعتماد بنفس رو برای شروع تو نت سرچ کن و بخون  موفق باشی

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم برات دعا میکنم،ولی زندگی آدم وقتی آروم میشه که افسار زندگیو بگیره دستش،الان شما همه این نا آرو ...

مرسی گلم

انشالله بابت راهنماییا و وقتی که برام گذاشتی یه جا انرژی و حس مثبت خوب بهت برسه که شک ندارم میرسه

نمیدونم والا اگه گفته بودم فقیر و بیچاره ام اینجوری نمیکردن😔 مگه مشکلات همه مالیه!؟مشکلات روحی بد ...

والا خانومه دوتا النگو میخره عکسشو میزاره کلی به به چه چه میکنن با اینکه من از اینکار بدم میاد بیخیال بیخوابی زده بود سرشون یه نصحیت خواهرانه به بعضیا خیلی محبت کنی فک میکنن وظیفه اته بیخیالشون شو

مرسی گلم انشالله بابت راهنماییا و وقتی که برام گذاشتی یه جا انرژی و حس مثبت خوب بهت برسه که شک ندار ...

ممنون گلم  

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

وای خدا انقد بدم میاد یارو میپرسه فلان چیزو چند خریدی اصلا عادت ندارم این سوالو بپرسم دیشب شوهرم برام یه گردنبند اورده بود جاریم نمیدونست چجوری بپرسه چقد پولشه میگفت اینو بخوای بخری چنده وایییی از این سوال بدم میاد ،اینبار که یکی پرسید فلان چیزتو چن خریدی بگو فراموش کردم قیمتشو

والا خانومه دوتا النگو میخره عکسشو میزاره کلی به به چه چه میکنن با اینکه من از اینکار بدم میاد بیخیا ...

اتفاقا باخانواده شوهرم سردم و بی محلی میکنم خیلی خوب داره جواب میده

تاپیک بذار توهم از زندگیت دوس دارم بیشتر باهات اشنا بشم

من یه دختر ۲۵ ساله ام اسمم لیلی.یه داداش به اسم علی دارم ۲دقیقه از من بزرگتره.البته یه قل دیگه داشتیم که مُرد😢بابام تو کار ساختمونه.مادرم سالن زیبایی داره.منم که ازوقتی ازجام پامیشم میرم بادوستام بیرون ساعت ۸ونه شب برمیگردم.خیلی ها پشتم حرف میزنن اما من تامیبینمشون صدای سیستم ماشینو زیاد میکنمو با خنده ازکنارشون رد میشم.میدونی چرا بدشون میاد چون واسه پسراشون اومدن خاستگاری.حتی دوتا داداش توفاصله یک ماه اومدن خاستگاری.و با جوابه نععععععه من روبه رو شدن بخاطره همین اونجاشون میسوزه.برام مهم نیستن به هیچ وجه میخوام تا جوونم بچرخم بپوشم بخورم کیف کنم.خدا بهم یه پدرومادر فرشته داده چه نیازی به شوهر دارم.این بود سرنوشت من😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من یه دختر ۲۵ ساله ام اسمم لیلی.یه داداش به اسم علی دارم ۲دقیقه از من بزرگتره.البته یه قل دیگه داشتی ...

خداروشکر عزیزم پس خوش میگذره بهت😍

من یه دختر ۲۵ ساله ام اسمم لیلی.یه داداش به اسم علی دارم ۲دقیقه از من بزرگتره.البته یه قل دیگه داشتی ...

تازه برا این دخترایی که بیرونم زیاد خواستگار نمیره تازه معلومه کلی هم دشمن داری دیگه بدتر

چه جالب که تو خواستگار خوب داری عزیزم

ولی مواظب باش یهو دیدی کسی نبود ولی تو قصد ازدواج داشتی

خیلی هم تاخیر ننداز ازدواجتو