2777
2789
عنوان

ادمای حسود😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 141 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سنم رسی به ۳۵ یه مرد که ۱۰سال ازخودم بززگتره پیدامیکنم که آقا باشه خودمم ساپورتش میکنم

الان اینو میگی ولی چندسال دیگه به خودت میای میبینی همه ازدواج کردن

بعد احساس خطر میکنی مجبور میشی با کسی ازدواج کنی که ممکنه اشتباه باشه

بخوای کسیو ساپورت کنی یعنی اونطرف هم بخاطر پول میاد سمتت

از مال تو استفاده کنه خیانت کنه چی

یا بددل باشه چی

یا معتادباشع

فقط  هی ازت پول بگیره 

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚
الان اینو میگی ولی چندسال دیگه به خودت میای میبینی همه ازدواج کردن بعد احساس خطر میکنی مجبور میشی ب ...

انقد دورو برم آدم دیدم انقد زندگیا دیدم انقد تجربه دارم که بتونم ازپس خودم بربیام و حتما موقع ازدواج پیش مشاور ازدواج میرم.اینم بگم هنوز جوونم کلم باد داره ممکنه اشتباه کنم گول بخورم زمین بخورم انتخاب اشتباه کنم.ولی کلا ازاون آدما نیستم که بگم این ازدواج کرد اون ازدواج کرد.الان اکثر دخترای فامیل ازدواج کردن ولی من انقد درکیره  بیرونو خوش گذرونیو رفیق بازی اینام که به فکرمم نمیاد البته درسته یه روز ی جوونی میره میفهمی هیچ غلطی تو زندگیت نکردی ولی من ازاون آدمای مثبت اندیشم که میددنم حتی اگه ۵۰سالمم بشه البته اگه خدا عمری بده بازم‌میتونم ازنو بسازم.غصه نمیخورم غمگین نمیشم همیشه شادم میگم دنیا دوروزه شاید فردا نبودیم تواین دنیا لااقل غم دنیارو نخوریم

انقد دورو برم آدم دیدم انقد زندگیا دیدم انقد تجربه دارم که بتونم ازپس خودم بربیام و حتما موقع ازدواج ...

من زود ازدواج کردم و اصلا جونی نکردم بعضی موقع ها احساس پوچی میکنم باز خداروشکر رابطمو با دوستام دارم

من زود ازدواج کردم و اصلا جونی نکردم بعضی موقع ها احساس پوچی میکنم باز خداروشکر رابطمو با دوستام دار ...

با اینکه وضع بابامم بد نیست ولی قسمتم این بودش دست سرنوشت انگار دهنمونو بست