2777
2789
عنوان

ادمای حسود😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 141 پست
شاید چون خودتو بیش از حد تحویل میگیری مث حالا

چه ربطی داشت؟

شما منو میشناسی که میگی تحویل میگیرم؟؟

الان چیزایی که گفتم فقط برا اشنایی باهام بود اینکه بدونید چجوری ام وگرنه نه شما منو میشناسی نه من شمارو 

پس طبیعتا چیزی بهم نمیرسه بخوام با ایننرفا خودمو تحویل بگیرم

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚

احتمالا بخاطر همین خودستایی و تعریفایی هست ک از خودتون میکنید شاید حساس شدن  

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شما واسه اینکه بهتون احترام بذارن درعین حال جذبتون شن چیکار میکنید؟

فقط آدمای خوب و موجه رو تحویل میگیرم بقیه فقط در حد سلام خداحافظ. 

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
چه ربطی داشت؟ شما منو میشناسی که میگی تحویل میگیرم؟؟ الان چیزایی که گفتم فقط برا اشنایی باهام بود ...

ثروتمندم شوهرم خوبه ...خیلی خوبم ...ولی همه ضایعم میکنن عجیب نیست برات چراا..ادما اونایی ک سطحشون خیلی بالاس واقعاا رو نمیتونن تحویل نگیرن ذاتا...ولی اونی ک فک میکنه باالاس رو چراا 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
اره موافقم  اینکه از خودت خودت خوبی دلیل نمیشه نظر اونام همین باشه    بعد ثروتمند و چ ...

اره واقعا هستم خداروشکر

ربطی به بهترین بودن نداره من نمیگم بهترینم اقلا ادعا ندارم چون مشکلات روحی زیاد دارم فقط دارم میگم وقتی اتفاقی متوجه زندگیمو اینا میشن بدمیشه رفتارشون باهام

اوه اوه شما همونی که گفتی شوهرم صورتش چروکه باهات شوخی کردن همه رو به رگبار بستی 😲

فرااااااااار 🏃🏃🏃🏃🏃

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
ثروتمندم شوهرم خوبه ...خیلی خوبم ...ولی همه ضایعم میکنن عجیب نیست برات چراا..ادما اونایی ک سطحشون خی ...

من اصلا فک نکردم بالام عزیزم حتی ازخودم تعریف نمیکنم جایی

مثلا میگن ساعتت چقدر قشنگه ازکجا خریدی میگم ازکجا خریدم

یا قیمتشو میپرسن اول نمیگم که نگن پز میده بعد که میفهمن بازم بد میشن

واقعا من نمیگم خوبم 

ولی میخوام خوب باشم باهمه

چون واقعا خوشرو هستم و دختر خاکی ای هستم

احساس میکنم سواستفاده میکنن

من از موقعی که چشم باز کردم یه عده داشنن از رو زندگی من کپی پیس میکردن😕

لباسام

استایلم

مدل موهام

رشته تحصیلیم

وسایلم 

حتی اسمم😲😲😲😲😲😲

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
من اصلا فک نکردم بالام عزیزم حتی ازخودم تعریف نمیکنم جایی مثلا میگن ساعتت چقدر قشنگه ازکجا خریدی می ...

میبینی در حد تو توان مالیشون نیست میتونی جلشون برند نپوشی

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍