2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر یکی از دوستام می گفت 

آدم ها وقتی تازه باهم آشنا میشن ... برای هم جذابن 

مثل یه غریبه که دوست داری ببینی از کدوم دسته از آدمهاست 

کم کم خوشت میاد ازش  یجورایی کم کم کشفش میکنی 

بعد یه مدت که کامل کشفش کردی جذابیت اولیه رو برات نداره ... 

شایدم واژه ی کشف کردن مناسب این حالت نباشه 

اما چه دختر باشه دوستت چه پسر 

همیشه همه ی احساستو برای کسی بروز نده  حتی اگرم هست بزار تو دلت بمونه .. ادم های کم تر دست یافتنی برای بقیه جذاب ترن .. 

مهربون باش  باهاش حرف بزن .. ولی ضایع نباش که چقدر عاشق حرف زدن باهاشی .. اون یه مرحله ای به بعد اشکار میشه که تو مطمعن باشی این ادم یه فرقی با بقیه ادم ها داره 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
می دونم چی میگی ....  تو شخصیت درون گرا یا مغرور شایدم خجالتی ای نداری؟  می دونی امیدوار ...

خب حقیقتا شادم . خوشبینم . پراز انرژی .‌‌ 

ولی نه هیچوقت تو فاز عاشقی و دوست داشتن بودن . نه وقتی کسی بم ابراز علاقه میکرد نمیگفتم وای منم همینطور :) 

کنارش میموندم ولی نه تماما. 

حالا زمین چرخید و نوبتِ خودم رسیده . 

حیقتا وسط یع نمیدونم بزرگ گیرکردم

مطمئنی؟

والا تا قبل سوال شما مطمعن بودم ولی حالا یکم ترسیدم   

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
استارتر یکی از دوستام می گفت  آدم ها وقتی تازه باهم آشنا میشن ... برای هم جذابن  مثل یه ...

سه سال پیش روز اولی که دیدمش! از همون اول مجذوبش شدم . رفتم جلو اعتمادشو بدست اوردم ... بم اعتماد کرد اعتمادی که بقول خودش به هیچکسی نکرده بودم . شناختمش ارزیابیش کردم ... گفتم بزار ببینم این فرد ارزششو داره یا نه . ادم دو زاری هست یا نه . از اون موقعه تا حالا هنوز باهمیم . خوبیم . خیلی رفتن اومدن تو زتدگیش ولی من همیشه موندم پیشش ‌ . حالا این روزا میبینم خیلی دوسش دارم خیلی ! دلم براش تنگ میشه . حتی وقتی کنار دستم نشسته . ولی نمیتونم بش بگم هی فلانی . خیلی دوستت دارم 

بابا تابلوئه پسری! دختر که با دختر مشکل نداره!

عزیزم :) من دخترم . ۱۸ سالمه !

شخصیم ک دارم ازش حرف میزنم دختره و ۱۸ سالشه !

امیدوارم بد برداشت نکنید ! 

وقتی میتونید بد برداشت نکنید که تجربه کرده باشید و درک کنید

سه سال پیش روز اولی که دیدمش! از همون اول مجذوبش شدم . رفتم جلو اعتمادشو بدست اوردم ... بم اعتماد کر ...

من نمیدونم شما دختری یا پسر اما به هر حال من حرفایی که میزنم در مورد یه انسان صدق میکنه  نه جنسیتش ... 

به نظر ترس از دست دادنش باعث میشه بهش نگی ؟ میترسی رفتارش عوض بشه ؟ یا حس حقارت و سر افکندگی بهت دست میده که اعتراف کنی ؟؟ 

عزیزم :) من دخترم . ۱۸ سالمه ! شخصیم ک دارم ازش حرف میزنم دختره و ۱۸ سالشه ! امیدوارم بد برداشت ...

چیز بدی برداشت نکردم

علاقه ی یه پسر ب دختر، ک چیزی بدی نیست

با عرض پوزش، نمیدونم چرا حس میکنم پسری!

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

من نمیدونم شما دختری یا پسر اما به هر حال من حرفایی که میزنم در مورد یه انسان صدق میکنه  نه جنس ...

از هرسه تاش میترسم . 

چون خودمم همین کارو کردم . 

هرروز به خودم میگم فردا ک تو مدرسه دیدمش سعی میکنم عادی رفتار کنم . ولی نمیشه . تقصیر خودشه که انقدر خوبو و نهربونه :)