2777
2789
عنوان

گل میکشه

410 بازدید | 48 پست

من مجردم تاپیک برای دختر خالمه لطفا کسایی که میدونید بگید نمیخوام شلوغ بشه یا بره تو پر بازدید و اینا

دختر خالم ۲۵ سالشه تو ۲۲ سالگی با یه اقایی تو تور ترکیه اشنا شد اقا ۳۵ سالش بود بعد خیلی سریع ازدواج کردن همسرش فرزند طلاق بود ازدواج که کردن سریع هم بچه اورد با اینکه میدونست شوهرش مشکل داره الان یه پسر خوشگل داره که تقریبا دوسالشه خب مشکل اینه شوهرش از همون اول گل میکشید و اینو پیش مامانم گفت چون مامانم روانشناسه هر چی مامانم نصیحتش کرد گوش نداد گفت اون گل میکشه ولی منو اذیت نمیکنه کاری یهم نداره کل بدن شوهرش هم تتوعه الان به مشکل خوردن دختر خالم زنگ زده به مامانم به خانواده خودش هم زنگ نزده چون داداشش میکشتش اگه فهمید چون پسر خالم خیلی تعصبی رو اینجور مسائل دختر خالم میگه میزنه منو کل تنم کبوده و درو روم قفل میکنه گفت غیر گل یه چیز دیگه هم میکشه جدا از اون سیگارم میکشه

خیلی دلم سوخت براش به نظر شما تو این موقعیت باید چیکار کرد

طلاق نمیتونه بگیره خانواده اش نمیزارن

گفت بچه میارم دیگه گل نمیشه اورد جز گل چیزای دیگه هم کشید

ای خدا چقد مردا عنن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

باید ترک کنن که نمیکنن منم برادرم درگیره و زن میخواد که براش نگرفتیم البته الان میگه نمیکشه و بابام حبسش کرده ولی بیکاره و بیرون نمیره

زنگ زدم مشاوره گفت زنگ بزن بیان ببرن داداشتو اگه کارای خطرناک کرد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی طلاق نمیتونه بگیره پس تنها راه موندنه. مامان شما هم ک بهتر از ما روانشناسی بلده. راهکار ما ب چ دردی میخوره

پرسیدند دینت چیست؟ گفتم همه راه هایی که مرا به روشنایی برسانند.✨️

واقعا همه گفتن نکن اومد دوست پسر قبلیشو بچزونه رفت با این ازدواج کرد

چی بگیم والا .

کاری از دست کسی بر میاد ؟خودش کرده که لعنت بر خودش باد .

میتونه بره سرکار بره کار کنه تا کمتر اذیت شه و سوهرشم بندازه بیرون .طلاق عاطفی