2777
2789
عنوان

گل میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 48 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

گل سیستم عصبیه مغزو مختل میکنه.یعنی اینک بکشه یه فازیه نکشه ی فاز دیگ.همش عصبیه و ممکنه کارهای خطرناک بکنه.اگ با مواد دیگ هم کشیده بشه ک فبهااا!دختر خالت اگ جون خودشو بچشو دوست داره بهتره برگرده ی مدت پیش خانوادش اون آقا باید ترک کنه و به حالت نرمال برسه

"کاروان! منزل محبوب رسیدیم اگر، لطف کن موقع برگشت مرا جا بگذار"

چه حماقتی کرد این دختر خالت

اخه یه ذره فکر نکرد زندگی با کسی که مواد میکشه جهنمه ؟اینو همه میدونن 😑

شما ایرانین یا اونا ؟

شاید بخاطر اینکه یارو ترکیه بوده زده ب سرش ازدواج کرده باهاش

زندگیم مثل ماهیگیری تو صحرا میمونه

چه حماقتی کرد این دختر خالت اخه یه ذره فکر نکرد زندگی با کسی که مواد میکشه جهنمه ؟اینو همه میدونن 😑 ...

ما ایرانیم اون اقا مقیم انگلیسه ولی تو تهران زندگی میکنن شوهرش ایرانیه ولی انگلیس دنیا اومده همونجا هم بزرگ شده

چی بگیم والا .کاری از دست کسی بر میاد ؟خودش کرده که لعنت بر خودش باد .میتونه بره سرکار بره کار کنه ت ...

خودش درامد داره بازاریابه کارش تو خونست ماهی ۴۰ تا۵۰ درمیاره تازه میگه شوهره دیگه سرکارم نمیره

گل سیستم عصبیه مغزو مختل میکنه.یعنی اینک بکشه یه فازیه نکشه ی فاز دیگ.همش عصبیه و ممکنه کارهای خطرنا ...

راستش از فرارخونه باباش یه سری مسایل دیگه رفت زن این شد پسر خالم اذیتش میکرد خود خالمم پسر دوست یود با هم اینو اذیت میکردن

خوب پس پسره رو یه جوری بندازنش بیرون از خونه .بره هر گورستانی که میخواد بره خودش بمونه تو خونه زندگی ...

اره خودش درامدهم داره نیازی یه پول اون نداره اابته اون اسوپاسه پولش کجا بود