2777
2789
عنوان

گل میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 48 پست
چه ربطی به مامانم داره به هر حال چند تا فکر بهتر یه فکره

وااا خیلی ربط داره چند فکر ک احتمالا بچه هم بیاد این تاپیکا و هیچ تخصصی ندارن بهتر از یه فکر ک اون تخصصش درزمینه روانشناسیه؟!

وااا خیلی ربط داره چند فکر ک احتمالا بچه هم بیاد این تاپیکا و هیچ تخصصی ندارن بهتر از یه فکر ک اون ت ...

من اصلا کاری به مامانم ندارم مامانم نمیدونه من تو نی نی سایت عضوم من خودم خواستم نظر یقیه رو بدونم همین مسئله پیچیده ای نیست عقل داریم هر کی هر چی گفت که نمیگیم چشم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من اصلا کاری به مامانم ندارم مامانم نمیدونه من تو نی نی سایت عضوم من خودم خواستم نظر یقیه رو بدونم ه ...

شما اصلا منظورو متوجه نمیشی! مادر شما با ایشون صحبت کنن با توجه ب تخصصی ک داره بلد چجوری صحبت کنه با این افراد درعین حال برای کمک از همکاراشون روانشناسن کمک بگیرن چند فکر روانشناس و متخصص خیلی بهتر از فکرای اینجاس!

شما اصلا منظورو متوجه نمیشی! مادر شما با ایشون صحبت کنن با توجه ب تخصصی ک داره بلد چجوری صحبت کنه با ...

مامانم اصلا کاری به من نداره اون مشاوره خودشو میده بهش دختر خالم کار خودشو میکنه من هدفم از این تاپیک صرفا این بود خودم نظرات بقیه رو بدونم همین قرار نیست نظرات اینجا رو به مامانم بگم که اون به دختر خالم بگه که اون خودش درسشو خونده بلده نیاز به من نداره که