2777
2789

من اسفند عروسیمه

تا اینجا

فقط ماشین لباسشویی

جاروبرقی

کتری قوری

سینی(استیل،چوبی)

سرویس پذیرایی دم دستی گرفتم.

موندم چ غلطی کنم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اسفند عروسیمهتا اینجافقط ماشین لباسشویی جاروبرقیکتری قوریسینی(استیل،چوبی)سرویس پذیرایی دم دستی گر ...

درک میکنم خیلی گرونیهههه واقعا تا به ماها رسید یخچال ایرانی شد ،۳۰۰ ۴۰۰ ملیون . من یکساله عقد کردم برقی هامو بیشترشو خریدم اما خورد ریرای آشپزخونه تمومی نداره عروسیمم سال بعده . اگ پول دستته یجا برو همرو بخر

درک میکنم خیلی گرونیهههه واقعا تا به ماها رسید یخچال ایرانی شد ،۳۰۰ ۴۰۰ ملیون . من یکساله عقد کردم ب ...

بابا همینام بدون اینک از احدی پول بگیرم خودم گرفتم

واقعا تف ب ازدواج😫😂

برقیا چ برندی گرفتی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
با وام ازدواجی 300 میلیون خریدی؟؟

ن داداش وام ازدواج کجا بود

اگه پولشو داری هر وسیله که کارتو راحت تر میکنه بخر

مثلا یه عده میگن ماشین ظرفشویی نمیدونم اسنک ساز ،مولتی کوکر و ....غیر ضروریه

یا مثلا همزن برقی خوب

خب هرکی بر اساس شرایط خودش میگه

من به شخصه بیشتر وسایل نیازم میشه جز مثلا چرخ گوشت و سبزی خوردکن یا مثلا یه سری وسیله ها هس مارک خوبشو میخری و کار چنتا وسیله رو برات انجام میده

بابا همینام بدون اینک از احدی پول بگیرم خودم گرفتمواقعا تف ب ازدواج😫😂برقیا چ برندی گرفتی؟

وام ازدواج چی؟ حداقل با وامت میتونی برقی هاتو بخری برقی های کوچولوتو . هرکدوم ی مارک گرفتم یادم نیس فقط اتو بخارگر و اتوی دستی و مارک ژانومه یادمه گرفتم

چیز های ضروری بخر مثلا قابلمه قابلمه یک دست و چنگال ب فرض 18 تا نمیدونم ظرف مرغ و گوشت و ست پذیرایی وسیله برقی جارو برقی و ابمیوگیر چند کاره و .. اونا ک الان ضروری بنویس اونا رو بخر

اگه پولشو داری هر وسیله که کارتو راحت تر میکنه بخرمثلا یه عده میگن ماشین ظرفشویی نمیدونم اسنک ساز ،م ...

عزیزم همه این چیزایی ک گفتیو خریدم چون شنیدم کاربرد دارن . ماشین ظرفشویی ک اولین خرید جهیزیم بود چون از ظرف شستن متنفرمممم. چرخ گوشت هم نخریدم چون هم خورد کن اومده هم هزارتا دستگاه دیگ .