2777
2789
عنوان

خیلی زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 89 پست
عزیزم‌ وقتی ادم چیزی رو نداره اینجور بهش میگن حتی طرف منطور هم نداشته باشه دلش میشکنه؛حالا شما عذر خ ...

نه عزیزم چه عذر خواهی من این رو واسه عذر خواهی نزدم فقط خواستم بگم اینجا یه مشت بی اعصاب گیر هم افتادیم یکیش خود من

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا کاری به بحثتون ندارم ولی حرفتون و منبعتون درست نیست کار ایشونم خیلی زیاد اشتباه بوده به قول شم ...

من داستان زندگی شما رو خوندم جالب بود😍😍

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜
کار به رفرنس اسکرینت ندارم، ولی قبل بچه دار شدن یکم بزرگ شید و با هر حرفی اشکتون درنیاد که نفرین کنی ...

این نتیجه هم بگیریم که چرا حرفی بزنیم که دل طرف مقابلمون بشکنه و بخواد نفرین کنه

کار به رفرنس اسکرینت ندارم، ولی قبل بچه دار شدن یکم بزرگ شید و با هر حرفی اشکتون درنیاد که نفرین کنی ...

عزیزم من کاری به استارتر و اون خانم ندارم ولی خداییش یکی بچه دار نشدنم رو به رخم بکشه واقعا دلم میشکنه . شما میگید با هر حرفی اشکتون در نیاد ولی این یه مورد رو نمیشه کاریش کرد امثال ما اینقدر دنبال دارو درمان هستیم که واقعا کشش نداریم تیکه بشنویم .

نه عزیزم چه عذر خواهی من این رو واسه عذر خواهی نزدم فقط خواستم بگم اینجا یه مشت بی اعصاب گیر هم افتا ...

بیخیال گلم شما هم خودتو ناراحت نکن،ایشون هم متوجه نبوده

خدایا بابت همچی شکرت
حالا کاری به بحثتون ندارم ولی حرفتون و منبعتون درست نیست کار ایشونم خیلی زیاد اشتباه بوده به قول شم ...

بابا من طبق حرفایی که دکترم قبل از بچه اول بهم زد چون خیلی پسر میخواستم و طبق چیزایی که خوندم اسپرم نهایت نهایت بعضی موارد ۷ روز و تخمک ۳ روز در بعضی موارد تو بدن زنده میمونه من واسه لقاح اون موقع ها خیلی دنبال این مطالب بودم اومدم تو اون تاپیک اینو گفتم ایشون به من گفت برو قرصاتو بخور خوددرگیری داری و از این حرفا به روح بابام به خدا قسم من نه تاپیکی از ایشون که مال قبل باشه خوندم نه هبچی حالا الان اومده مظلوم نمایی میکنه واقعا که 

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️
خیلی کارت مسخرس استارتر

شما ناراحتی نخون من دوست داشتم این تاپیک رو زدم وقتی دوست نداری حضور شما مسخره تره

این نتیجه هم بگیریم که چرا حرفی بزنیم که دل طرف مقابلمون بشکنه و بخواد نفرین کنه

دلت دست خودته. منم شده رفتم راجع به بچه داری نقل قول روانشناسو گفتم، گفتن تو اول ازدواج کن بعد راجع به بچه داری نظر بده 😂

اتفاقا ناراحت نمیشم میفهمم کلی ام حالیمه و شوت نیستم. طرف ضایع میشه یه چیزی میپرونه چرا من ناراحت شم میذارم با مشکلاتش دست و پنجه نرم کنه و تاپیک بزنه.

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
بابا من طبق حرفایی که دکترم قبل از بچه اول بهم زد چون خیلی پسر میخواستم و طبق چیزایی که خوندم اسپرم ...

حالا پسر خواستین موفق شدین یا نه؟؟؟من یه دختر دارم؛دوست دارم اگه خدا بخواد یه پسر داشته باشم 

خدایا بابت همچی شکرت

اصلا با من بوده استارتر خواسته رو من ریپلای کنه اشتباهی رو شما کرده من نمیتونم بزام من اصلا نازایی ندارم ولی اینقدر اطرافیان بهم گفتن نازایی داری نمیتونی بچه بیاری خودمم باورم شده پوست کلفت شدم😤😢

اسمم گلاره صدام میکنن گلاررررر😆😊
این کاربر داره مظلوم نمایی میکنه به روح بابا قسم من اصن نمیدونستم ایشون مشکل بارداری داره یه تاپیکی ...

عزیز دلم امضات اشکمو دراورد .خدا کنه هیچ وقت بچه هامون ازمون دور نشن.خدا کنه هیچ وقت حسرت و ای کاشی نصبت به گذشته بچه هامون نداشته باشیم😢😢😢😢😢😢😢😢

بابا من طبق حرفایی که دکترم قبل از بچه اول بهم زد چون خیلی پسر میخواستم و طبق چیزایی که خوندم اسپرم ...

من برات عکس گذاشتم که این تو نت سرچ کردن شما برگشتی گفتی بابا شما درست میگید من هیچی بلد نیستم و ال بل منم گفتم مگه چی گفتم خوددرگیری داری برو قرصاتو بخور. والا من عکس گذاشتم ازت سوال بپرسم طلب کار شدی