2777
2789
عنوان

خیلی زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 89 پست

چجالب.من سرد و گرم قاطی ام😅 خلاصه که تو دلم هیچی نیست😁

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
شما حرص نخور برات بده... ایشون گفتن و منم زبون نفهم نیستم که حالیم نشه . چگونگی نحوه تاپیک زدن هم از ...

آفرررررین👏

حتما بپرس.... 

من اصلا حرص نخوردم 😂

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره عزیز دلم درست میگی ببخشید ناخواسته دلتو شکوندم حلال کن 😘😘😘😘😘

شما باید حلال کنی چون من کار اشتباهی کردم نفرینتون کردم😳 

واقعا به خدا دست خودم نبود خیلییییییی ناراحت شدم ولی جون بچه هات به دل نگیریا ببخشید

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
یاد مادر مرد هزار چهره افتادم 😂😂😂 هی گریه میکرد

بخدا همون‌جوری.تو جمع هم حرف می‌زنیم بهش برمیخوره قهر میکنه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
بخدا همون‌جوری.تو جمع هم حرف می‌زنیم بهش برمیخوره قهر میکنه

اینطور آدما یه هورمون تحریک پذیری دارن

فکر کنم با یه سری ویتامین ها تعدیل میشه

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
آفرررررین👏 حتما بپرس....  من اصلا حرص نخوردم 😂

افرین به تو 

وگرنه یه تاپیکم برا تو باید میزدم😂😂😂 

شوخی کردم به دل نگیر😑

ولی با این تاپیک کدورتا برطرف شد از سوتفاهم در اومدیم تا اینکه تو دلمون تلمبار بشه و با یاداوریشطرف نفرین کنیم

😢 استرس که این روزا خیلی زیاد دارم به خاطر شوهرم و مشکلاتش اومدم اینجا یادم بره بدتر شد😂  با ...

هی اسی اینجا آنقدر فحش خوردم ضد ضربه شدم .توام خودتو جمع کن آماده کن.خخخ

شما باید حلال کنی چون من کار اشتباهی کردم نفرینتون کردم😳  واقعا به خدا دست خودم نبود خیلییییی ...

نه عزیزم به دل نگرفتم و درکت میکنم روحیت حساسه از ته دل برات دعا میکنم خیلی زود بیای تاپیک بزنی و بگی نی نی دار شدی 

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️
هی اسی اینجا آنقدر فحش خوردم ضد ضربه شدم .توام خودتو جمع کن آماده کن.خخخ

خخخخخ چشم. والا به اندازه کافی تو این تاپیک فوش خوردم😂 

تاپیک قبلیم درمورد مربا بود هیچکی نظر نداد اینجا شد پنج صفحه😐 عجب...

اگه یکم دعوا رو کش میدادیم میرفتیم تو پر بازدید ها😆

یبار یه کاربری گفت مردا این اخلاق ودارن من گفتم نه برعکسن بیشعورا...فک کرد به اون گفتم بیشعور چند صفحه فحش داد حالا من هی میگم دوستم قربونت برم منظورم اقایونه تورو نگفتم.حالا بقیه میرفتن فحشای اونو لایک میکردن داستانی شدا....ولی بازم ازرونرفتم اومدم سایت😅😅😅

خخخخخ چشم. والا به اندازه کافی تو این تاپیک فوش خوردم😂  تاپیک قبلیم درمورد مربا بود هیچکی نظر ...

😂😋

یبار یه کاربری گفت مردا این اخلاق ودارن من گفتم نه برعکسن بیشعورا...فک کرد به اون گفتم بیشعور چند صف ...

وا به خاطر چند نفر که اشتباه منظورت رو میفهمن چرا باید نیای سایت. الان اینجا منم مخالف و موافق داشتم خیلیا فوش دادن که دایورت کردم....

فقط چون زود رنج بودم سر این قضیه دلم شکست تاپیک زدم وگرنه خداشاهده هیچ قصدی نداشتم فقط خواستم بگم خواسته و ناخواسته زود دل ادما رو نشکنین

نه عزیزم به دل نگرفتم و درکت میکنم روحیت حساسه از ته دل برات دعا میکنم خیلی زود بیای تاپیک بزنی و بگ ...

عزیزم بهت درخواست دوستی میدم قبول کن بعدا سرفرصت برام برای پسر دار شدن راهنماییم کن

خدایا بابت همچی شکرت
عزیزم بهت درخواست دوستی میدم قبول کن بعدا سرفرصت برام برای پسر دار شدن راهنماییم کن

دوستم کاسنی و گرمی زیاد بخور.نیت کنی اسم علی و محمد بزاری روش پسر میشه

عزیزم اکثرا تیپ شخصیتی ها عوض نمیشه.من حدس میزنم ایشون تیپ ب هستن.استارتر جان میگم کارات و کند انجام ...

غذا خوردن که باید تو ارامش باشه و اروم ولی اماده شدنم سریعه حتی از همسرم سریع تر😂