2777
2789
عنوان

اونایی که سن کم ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3388 بازدید | 277 پست
اره درست میگی منی که برای خودم کار میکنم بی فرهنگم ولی تویی که انگار جسد هی میپری وسط زندگی مردم بی ...

تو خودت بحثو کشوندی به این سمت و منم جوابتو دادم

تو اول پریدی وسط تاپیک و داشتی راهنمایی غلط میکردی 

پس انتظار نداشتی که چیزی نگیم بهت

دوقلوهای دوست داشتنی من سامیار و مهیار 
اره درست میگی منی که برای خودم کار میکنم بی فرهنگم ولی تویی که انگار جسد هی میپری وسط زندگی مردم بی ...

زندگی اگه زندگی باشه با حرفای من خراب نمیشه حتما زندگیت خیلی داغونه که بنده به حرفای یه نفر دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هست مگه تو پیش من زندگی میکنی که داری میگی من بیرون هم که نرم مسافرتمو با خانواده میرم

همش یا داری از خانواده مایه میذاری یا از شوهرت

از خودت چیزی نداری

حرف من اینه یه کاری کنین به خودتون متکی باشین از توانایی های خودتون مایه بذارین خانواده که همیشه نیستن حمایت کنن

تکیه دادن ۱۰۰ درصد هم به شوهر اشتباهه

میگم تو هنوز حرفای منو متوجه نمیشی هنوز داغی 

زندگی اگه زندگی باشه با حرفای من خراب نمیشه حتما زندگیت خیلی داغونه که بنده به حرفای یه نفر دیگه

نه داغون نیست ولی یه جادوگرایی مثل تو خودشونو به در و دیوار میزنن که زندگی بقیه رو خراب کنن

تو خودت بحثو کشوندی به این سمت و منم جوابتو دادم تو اول پریدی وسط تاپیک و داشتی راهنمایی غلط میکردی ...

اولا که تاپیک تو نبود دوما من نظرمو به استارتر گفتم نه به تو پس یادبگیر نخود هر آشی نباشی ببخشید یادم رفته بود ازت اجازه بگیرم که نظر بزارم یا نزارم.بعدشم تو دلت نخواد میتونی ازدواج نکنی دیگه لازمی نیست که تو زندگیه بقیه هم دخالت کنی 

نه اتفاقا زندگی خراب کن هایی مثل تو،تو فامیل زیاده ولی من به هیچکدوم محل نمیدم چون میدونم هدفشون چیه 

همش یا داری از خانواده مایه میذاری یا از شوهرت از خودت چیزی نداری حرف من اینه یه کاری کنین به خودت ...

من پونزده سالمه ببخشید که بازم یادم رفته بود از شما اجازه بگیرم من که هنوز مدرکی ندارم که بخوام باهاش برم کار کنم تازه اون دکترا گرفته هاش بیکارن چه برسه به من که فعلا دارم درس میخونم

سلام اولا دل ب خرافات نده بعدشم ازدواج زود زود آدمو پیر میکنه مشکلات و خانه داریو انتظاران بیجا خانواده شوهر 

سعی کن با مادرت بیشتر حرف بزنی کمکت کنه زود تصمیم نگیر برای ازدواج زمونه خیلی بده 

اولا که تاپیک تو نبود دوما من نظرمو به استارتر گفتم نه به تو پس یادبگیر نخود هر آشی نباشی ببخشی ...

من ازدواج کردم دو تا هم بچه دارم دختر جون

منتهی به موقع و با استقلال کافی

نه زیر سن قانونی

من پونزده سالمه ببخشید که بازم یادم رفته بود از شما اجازه بگیرم من که هنوز مدرکی ندارم که بخوام ...

مسئله فقط درس خوندن نیس 

میتونی یه مهارت یاد بگیری بتونی ازش استفاده کنی

هیچ دکترا گرفته ای هم اگه جای درست و حسابی و رشته خوب خونده باشه بیکار نیس 

با این افکار سر خودتو شیره نمال

من پونزده سالمه ببخشید که بازم یادم رفته بود از شما اجازه بگیرم من که هنوز مدرکی ندارم که بخوام ...

بعدشم من برا اینده میگم نه الان

کسی که ۱۴ سالگی شوهر میکنه معلومه نمیتونه به جاهای خوب خوب برسه خیلی بتونه دیپلمشو بگیره