2777
2789
عنوان

اونایی که سن کم ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3388 بازدید | 277 پست
تو زیر ۱۸ سالی عزیز امضات اعتباری نداره

عزیزم بهتره خودتو بروز کنی طوری حرف میزنی انگار تو ایران زندگی نمیکنی حساب بانکی باز کردن که کاری نداره فقط با یه زیرمیزی دادن حل میشه این ۱۸سال سن قانونی و از این چرتا رو بریز بیرون قانونی رو که با پول بشه خرید باید بزاری لب کوزه آبش رو بخوری 

فعلا تلاش کن تا بتونی تنها بیرون بری بعد به فکر امضا باش

امضا رو که حل کردم بیرونو هم میزارم وقتی رسیدم به سن ۱۸ساااااللللگگیییییی😏گواهینامه میگیرم میرم بیرون (به قول بعضیا که عقلو تو داشتن گواهینامه میبینن)😏😏😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو که تنها بیرون نمیتونی بری داری از مدیریت مالی برا من حرف میزنی خخخ

چیز خنده داری نمیبینم که نیشتو الکی باز میکنی بیرون هم نرم مهم اینه که هر هفته و هر ماه تفریح و مسافرتمو اونجوری که دلم میخواد میرم 

چیز خنده داری نمیبینم که نیشتو الکی باز میکنی بیرون هم نرم مهم اینه که هر هفته و هر ماه تفریح و ...

مطمئنی؟؟؟ الان برا ثابت کردن خودت اینو میگی وگرنه اطمینان دارم اینجوری نیس تو اسیری بیش نیستی

دوقلوهای دوست داشتنی من سامیار و مهیار 
عزیزم بهتره خودتو بروز کنی طوری حرف میزنی انگار تو ایران زندگی نمیکنی حساب بانکی باز کردن که کاری ند ...

خوب امثال بی فرهنگایی مثل تو باعث شدن این مملکت به فنا بره مردمش که شما باشی مسئولینشم اونا میشن

اره ترجیح میدم که کارایی که باید رو یاد بگیرم تا برم چهارتا مثل تو رو تو خیابون ببینم 

اره آشپزی و تمیز کاری رو خوب یاد بگیر که فردا قراره بری خونه شوهرت اینا به دردت میخوره حتما

اخ که شماها چقدر ساده این که فکر میکنین قانون ایران،قانونِ عدالت و برابریه☹️

کسی همچین فکری نمیکنه من دارم از یه قانون جهانی حرف میزنم نه از قانون ایران

تو که انقد به روز هستی برا چی ۱۴ سالگی خانوادت پرتت کردن بیرون 

اره ترجیح میدم که کارایی که باید رو یاد بگیرم تا برم چهارتا مثل تو رو تو خیابون ببینم 

شوهرت اومده یه بچه گرفته که فردا پس فردا بزنه راحت تو سرش نتونی اظهار نظر کنی بیچاره 

الان اینارو نمیفهمی داغی 

دیگه نبینم ریپلای کنی بچه برو آشپزیتو یاد بگیر

امضا رو که حل کردم بیرونو هم میزارم وقتی رسیدم به سن ۱۸ساااااللللگگیییییی😏گواهینامه میگیرم میرم بیر ...

بیرون رفتن تا اخر عمرتم حل نمیشه 

سالی که نکوست از بهارش پیداست جانم

خوب امثال بی فرهنگایی مثل تو باعث شدن این مملکت به فنا بره مردمش که شما باشی مسئولینشم اونا میشن

اره درست میگی منی که برای خودم کار میکنم بی فرهنگم ولی تویی که انگار جسد هی میپری وسط زندگی مردم بی فرهنگ نیستی.امثال تو با دخالتاشون زندگی چهارتا دیگه رو خراب میکنن

مطمئنی؟؟؟ الان برا ثابت کردن خودت اینو میگی وگرنه اطمینان دارم اینجوری نیس تو اسیری بیش نیستی

هست مگه تو پیش من زندگی میکنی که داری میگی من بیرون هم که نرم مسافرتمو با خانواده میرم