2777
2789
عنوان

بارها تلاش برای پایان زندگی

109 بازدید | 14 پست

افسردگی دارم حال روحیم خیلی داغونه جوری که خدا هم ولم کرده

چند وقت یه پسری اومد تو زندگیم خیلی همه چی عوض شد حس کردم خدا بهم نگاه کرده

الان که رفته موندم تو کار خدا

میترسم خدا قهرش بگیره حال خوبمو محتاج آدمام نه خدا

چون خدا کمکم نمیکنه

هر وقت حالم خوبه ، همه چیو خراب میکنه

کی این افسردگی تموم میشه خیلی خسته شدم

شاید تا الان ۲۰ بار خودکشی ناموفق داشتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیری دنبال درمان؟افسردگی شدید خود به خود خوب نمیشه به کمک و راهنمایی نیاز داری تا بتونی از پسش ...

کسی نیست تو این مسیر همراهم باشه

پول همون روانپزشک و اینا میدونی که اندازه پول خون آدماست انقد گرونه

عزیزم همه ما همه ی خانما ی زمانی این دوران و وابستگی رو داشتیم ک عاشقمون کردن و نخواستنمون

منم ی زمانی مث تو بودم خیلی حالم بد بود خیلی همش ب خودکشی فکر میکردم

توباید خودت ب خودت کمک کنی شماره ای اون طرف رو پاک کن عکساش هرچی ازش داری پاک کن پاشو برو باشگاه پیاده روی برو خودتو سرگرم کن بهت قول میدم چندماه بگذره اصلا بهش فکر نمیکنی و حالت خیلی خوب میشه

عزیزم همه ما همه ی خانما ی زمانی این دوران و وابستگی رو داشتیم ک عاشقمون کردن و نخواستنمون منم ی زما ...

خودکشی من اصلن به خاطر پسر نیست

به خاطر افسردگی و حال بدمه

وگرنه پسره برام مهم نیست بخدا

کسی نیست تو این مسیر همراهم باشه پول همون روانپزشک و اینا میدونی که اندازه پول خون آدماست انقد گرونه

برین بیمارستان های دولتی که متخصص میارن و ویزیتش با بیمه حساب میشه از اینجا شروع کنین مطب شخصی نرین تو شهر ما ویزیت این مراکز برای متخصص حدود ۵۰ تومانه

برین بیمارستان های دولتی که متخصص میارن و ویزیتش با بیمه حساب میشه از اینجا شروع کنین مطب شخصی نرین ...

مرسی که گفتی

باید پیدا کنم اگه تا اون موقع بلایی سر خودم نیارم🫠