2777
2789
عنوان

حس مادر شدن😍😜

3268 بازدید | 50 پست

دوستای عزیزم ازتون راهنمایی میخوام من در اقدامم ولی سنم (۱۷) کمه از چیزی درباره مادر شدن نمیدونم میشه راهنماییم کنید چجوری باشم چجوری رفتار کنم من عشق بچه دارم میمیرم واسه بچه میترسم بعد بچه دار شدن به شوهری کم بزارم نتونم کنترل کنم خودمو کل حسمو رو بچم پیاده کنم شوهری به دلش بیاد خیلی حسوده خیلی اونم مثل من عاشق بچس ولی بعضی موقع ها میگه ببین منو بابچت نباشی من تنها بمونم 😂بچه ی بزرگمه اونم بدون من لباسم نمیپوشه خونه نباشم پامیشم یه شلوار میپوشه میره سرما میخوره😂نینی بزرگمه در واقع چطوری باشم و اینکه چجوری بچمو تربیت کنم چجوری رفتار کنم بتونم هیچی به خوانوادم خونم زندگیم کم نزارم یه ادم مفید به جامعه تحویل بدم😊؟؟؟؟

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطالب و کتابای تربیت کودک بخون ‌.‌‌با شوهرت حرف بزن ببین شیوه روش تربیتش برا بچه اینده چجوریه ‌‌اگه صلاحیت دارین و تفاهم دست ب کار شین

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

عزیزم هیچ موقه برا شوهرت مثل یه مادر نباشه براش همسری کن😍😍

بعدم بچه حداقل 18 سالگی بیار الان بدنت خودش درحال رشد

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

نميدونم چطوري برات تو اين سن الانت توضيح بدم من همسن تو بودم دنبال استاداي دانشگام ميدوايدم نمره بگيرم

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
ببخ اما خودت خ بچه ای زوده عزیزم یکم صبر کن  اخه جوونی کن بعد مادر شو همسرتم مشخصه بچس

بچه نیست بابا ۲۷ سالشه😂 اخلاقشه خیلی وابستمه اخ نمیتونم تنها بمونم شوهرم میره سرکار من تو خونه افسردگی گرفتم مریض شده بودم همش حس میکردم خیلی تنهام به پیشنهاد روانشناس رفتم دکتر چکاب دادم دکتر گفت میتونی باردار شی بدنت ضعیف نیست 

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

زووووووده 😣 چند وقته ازدواج کردی؟؟؟

بابا چند سال برای خودت سفر برو دوتایی و خوش بگذرون مثل من سریع بعد دوسال بچه نیار 

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !