2777
2789
عنوان

حس مادر شدن😍😜

| مشاهده متن کامل بحث + 3273 بازدید | 50 پست
من۱۴سالگی عقد کردم الان دوساله ک عقدم هس خوبیه خییییییلیم خوشبختم همسرمم خیلی خوبو مهربونه منم مثل ت ...

مثل شوهر من 😂زن زلیل نیست سنش از من یه کم زیاده میترسه از دست بده منو هرچی بخوام نه نمیگه خیلی خوب باهام رفتار میکنه 😍

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
در حال تحصیلم فعلا میخونم اخرای بارداری استراحت یه سال دیگش بازم میخونم شوهرمم دانشجو هستش البته اون ...

اميدوارم واقعا بتوني درس بخوني

درستو نخوني واقعا نااميد كننده ميشه .....

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام بارانم خوبی ابجی ستاره فدات بشه ...خیلی خانومی ..😍😍

ایشلاه واقعه ای میشه تیکرت😍😍شیرینی شو میدیا چند مدته انتظاری؟

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
اميدوارم واقعا بتوني درس بخوني درستو نخوني واقعا نااميد كننده ميشه .....

نه میخونم اولا اصلا علاقه نداشتم ولی شوهرم خیلی تشویقم کرد عقلم به سرم اومد الان با جون دل میخونم

خدا نکنه قشنگم. خانومی از خودته. با اینکه خودمم منتظرم اما همیشه نگرانتم☺ ان شاالله تیکر واقعیتو بب ...

تو بهترینی انشالله تو ازمن زودتر نی نی دار بشی خیلی خوشحال میشم😊😍

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
ایشلاه واقعه ای میشه تیکرت😍😍شیرینی شو میدیا چند مدته انتظاری؟

من بعد سقطم بخوام حساب کنم ۱۷ماه 

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)