دوستای عزیزم ازتون راهنمایی میخوام من در اقدامم ولی سنم (۱۷) کمه از چیزی درباره مادر شدن نمیدونم میشه راهنماییم کنید چجوری باشم چجوری رفتار کنم من عشق بچه دارم میمیرم واسه بچه میترسم بعد بچه دار شدن به شوهری کم بزارم نتونم کنترل کنم خودمو کل حسمو رو بچم پیاده کنم شوهری به دلش بیاد خیلی حسوده خیلی اونم مثل من عاشق بچس ولی بعضی موقع ها میگه ببین منو بابچت نباشی من تنها بمونم 😂بچه ی بزرگمه اونم بدون من لباسم نمیپوشه خونه نباشم پامیشم یه شلوار میپوشه میره سرما میخوره😂نینی بزرگمه در واقع چطوری باشم و اینکه چجوری بچمو تربیت کنم چجوری رفتار کنم بتونم هیچی به خوانوادم خونم زندگیم کم نزارم یه ادم مفید به جامعه تحویل بدم😊؟؟؟؟
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
من۱۴سالگی عقد کردم الان دوساله ک عقدم هس خوبیه خییییییلیم خوشبختم همسرمم خیلی خوبو مهربونه منم مثل ت ...
مثل شوهر من 😂زن زلیل نیست سنش از من یه کم زیاده میترسه از دست بده منو هرچی بخوام نه نمیگه خیلی خوب باهام رفتار میکنه 😍
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
ایشلاه واقعه ای میشه تیکرت😍😍شیرینی شو میدیا چند مدته انتظاری؟
نه میخونم اولا اصلا علاقه نداشتم ولی شوهرم خیلی تشویقم کرد عقلم به سرم اومد الان با جون دل میخونم
خدا نکنه قشنگم. خانومی از خودته. با اینکه خودمم منتظرم اما همیشه نگرانتم☺ ان شاالله تیکر واقعیتو بب ...
تو بهترینی انشالله تو ازمن زودتر نی نی دار بشی خیلی خوشحال میشم😊😍
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
ایشلاه واقعه ای میشه تیکرت😍😍شیرینی شو میدیا چند مدته انتظاری؟
من بعد سقطم بخوام حساب کنم ۱۷ماه
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)